„One&Only Ocean Club“, Nasau, Bahamai. Viena juosta apie slaptąjį agentą 007 buvo filmuojama būtent Bahamų salose. Čia, kaip kad buvo sumanęs scenaristas Ianas Flemmingas, turėjo slėptis teroristas Dimitrios, kurį ir persekioja J. Bondas (Danielis Craigas).

Būtent šiame Karibų jūros paplūdimyje nufilmuotos romantiškiausios J. Bondo ir teroristo žmonos Solange (ją vaidina Caterina Murino) scenos. Sniego baltumo smėlis, pasijodinėjimas žirgais ir slaptasis agentas... Kas gali būti geriau? Juosta apie J. Bondą šį paplūdimį pavertė pačiu populiariausiu visuose Bahamose.

Šis paplūdimys priklauso viešbučiui „One&Only Ocean Club“, įsikūrusiame Bahamų sostinėje Nasau, Rojaus saloje. 2009 metais šis viešbutis buvo pripažintas pačiu geriausiu pasaulyje (pagal viešbučiu reitingą „Travel Leisure). Būtent čia mėgsta apsistoti garsiausios Holivudo žvaigždės ir išskirtinę prabangą galintys sau leisti turtingi žmonės.

Viešbučiui priklausanti paplūdimio dalis pasiekiama tik jo klientams, tačiau beveik 5 kilometrų garsiojo paplūdimio ruožu gali mėgautis ir paprasti turistai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją