Burtai lėmė, kad kelionių agentūros "Sofa Travel" dovana - atostogų savaitė dviems asmenims Kretoje tenka Mildai Daučanskaitei. Sveikiname! Su ja susisieksime elektroniniu paštu.








Sveikiname DELFI skaitytojus, laimėjusius DELFI termopuodelius už savo išsakytas nuomones komentaruose. Su jais susisieksime elektroniniu paštu.

norfa, 2011 04 01 12:06

Tik Kreta! Didžiausia Graikijos sala, Dzeuso gimtinė - čia ne tik kūnui būtų poilsis, bet ir sielai atgaiva. Tiek senų, apipintų legendomis istorijų aplink. O vieta - kaip įsivaizduoju - puiki. Klimatas geras, uolėtus vaizdus keičia žalios šiltos lygumos. Smėlėtus krantus skalauja Viduržemio jūra. Kur dar galima surasti tokį rojaus kampelį? Tik Kretoje!

Žydrūnas, 2011 04 05 16:54

Mane vilioja Turkija, niekada neteko būti, bet sužavėjo žalia augmenija, neišpasakyto grožio gamta, turkų nacionalinė virtuvė. Žinoma, vilioja tai,kad tai šiltieji kraštai, norisi tikros šilumos ir pietų saulės. Norisi išmėginti ir patirti tai, apie ką kiti pasakoja, norisi palepinti kūną ir sielą. Turkiška pirtis ir masažai, nerealiai skanūs vaisiai ir poilsis bevaikščiojant pakrante.

Vaida, 2011 04 01 13:06

UŽ BULGARIJĄ :)
Jūra ir kalnai. Žydintys kaktusai ir prijaukintos rožės. Paprasti vietinių namukai ir siauros gatvelės. Mažos mažos savos kavinukės, beveik namų terasėlės ir nebrangus vietinis vynas, maloniai svaiginantis kartu su besileidžiančia į jūrą saule. Artimi žmonės, nenutolę sava kultūra ir svetingumu. Močiutėlė, kepanti blynus lauke. Paprastas žvejys, kalbinantis pasiplaukioti jo valtele. Nesebaro griuvėsiuose žydinčios laukinės gėlės. Tai - mano Bulgarija (2009 m. Obzoras).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją