„Daugelis mūsų dievina šiuos mažus Dievo sutvėrimus – šaltą ir darganotą rudens vakarą murkiančius šiltus vilnos kamuolėlius. Ši paroda - tai unikalus renginys visiems kačių mylėtojams. Jo metu felinologai atsakys į visus lankytojų klausimus. Paroda skirta ne tik profesionaliems felinologams - laukiame visų, kurie nori daugiau sužinoti apie kates bei jų veisimą. Jei neturite katės ir nežinote kokią įsigyti, parodoje galėsite pamatyti praktiškai visų veislių gyvūnus: įvairaus plauko, beplaukes, įvairių spalvų ir dydžių, beuodeges ir ilgauodeges. Specialistai nemokamai konsultuos kačių savininkus mitybos, priežiūros ir kitais klausimais. Nepamiršome ir beglobių gyvūnų- juk spalio 4-oji Pasaulinė Gyvūnų diena. Gyvūnus, neturinčius namų, pristatys Gyvūnų globėjų asociacija”, - sako Vilniaus prekybos centro „Gedimino 9“, kurio ketvirtajame aukšte vyks paroda, valdytojas Vladimiras Kononenka.

Tarptautinė kačių paroda - renginys, organizuojamas pagal griežtas tarptautinės felinologų federacijos FIF taisykles. Būtent čia atrenkamos būsimos pačios geriausios, tinkamiausios veisimui atstovės ir atstovai.

Šioje parodoje teisėjauti atvyksta ypač rimta teisėjų kolegija – FIFe garbės teisėja p. Eva Wieland Schilla, Šveicarijos felinologų federacijos prezidentas p. Alfred Wittich , 2 garsūs teisėjai iš Prancūzijos p. Robert Lubrano ir p. Yan Roca- Folch. Taip pat teisėjaus teisėja iš Vokietijos p. Angelika Kneifel, bei suomė p. Sara Ojaniemi.

Teisėjai išrinks geriausius veislių atstovus keturiose kategorijose, nominuos geriausius kačiukus, kastratus ir suaugusias kates, kurie parodos pabaigoje varžysis dėl „ /Best in show/“ titulo.

Tarptautinėje kačių parodoje „Vilnius 2010” bus svečių - triušių augintojai supažindins su ekologine triušininkyste, pašarų gamintojai pasakos apie kačių šėrimą, dailininkai demonstruos savo paveikslus su katėmis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją