Eksperimentuoti nepavargstantis choreografas ir režisierius tvirtino pasiūlymą priėmęs su džiaugsmu: „Smagu, kad organizatoriai yra kupini idėjų. Tikiu, jog publika, o ypač jaunimas, įvertins bendras mūsų pastangas. Žmones vilioja naujos formos, nuglaistyti dalykai daugeliui nebėra įdomūs. Manau, jog Karklėje pavyks sukurti ypatingą atmosferą ir nustebinti žiūrovus“.

„Su teatru daug keliaujame ir kaskart įsitikiname, jog kiekviena vieta diktuoja savo niuansus. Kiekvienąsyk tenka prisitaikyti prie konkrečios erdvės. Man pačiam išties įdomu, kokį įspūdį pavyks sukurti po atviru dangumi, pačioje jūros pašonėje“, – svarstė „Karklė 2010“ svečias.

Jis vylėsi, jog vizitas Pajūrio regioniniame parke vyksiančiame renginyje dovanos ir poilsio akimirkų. G. Ivanauskas neatmetė galimybės išmėginti jėgos aitvarų sportą ar kurią kitą pramogą jūros kranto.

Veiksmo tiek suaugusiems, tiek vaikams Karklėje nestigs. Maždaug 2 hektarų teritorijoje be dviejų pagrindinių ir papildomų scenų bus erdvės paplūdimio tinkliniui, futbolui, pirčiai, burlenčių nuomos punktui, smėlio pilių statyboms, tapybos ant kūno studijai, kitoms menų dirbtuvėms.

Klaipėdos klubas „Dr.Who“ į muzikos paplūdimį „Karklė 2010“ atveš ne tik didžėjų, atlikėjų bei šokėjų būrį, bet ir kitų atrakcijų. Vienas jo „filialų“ uždaroje erdvėje veiks visą naktį ir kvies pasinerti į ultravioleto magiją specialių dekoracijų ir šviesos efektų fone. Po atviru dangumi klubas rengs įvairias varžybas, vyks mados kolekcijų pristatymai, modelių, makiažo ir šukuosenų meistrų konkursai. Užjūrio dvelksmą atneš Lotynų Amerikos stiliaus baras, siūlysiantis ne tik šaltus gėrimus, bet ir karštas egzotiškų šokių pamokas.

Visos linksmybės šįsyk turės sutilpti į vieną dieną, tačiau organizatoriai neslepia vilčių, jog ateityje muzikos paplūdimys virs festivaliu.

Algis Ramanauskas-Greitai, Karklėje koncertuosiantis su grupe „SSG“, tokį užmojį palaiko: „Linkėčiau, kad renginys taptų tridienis, sėkmingai konkuruotų ne tik su „Be2gether“, bet ir Roskilde, kad būtų daug gražių mergaičių“.

Likus trims savaitėms iki renginio „Karklė 2010“ organizatoriai sulaukia vis daugiau norinčiųjų pajūryje ne tik linksmintis, bet ir apsistoti, skambučių: „Muzikinio paplūdimio dalyviai gali įsikurti stovyklavietės nameliuose arba palapinių miestelyje. Vietų turėtų užtekti visiems, tačiau norint išsirinkti geriausias nereikėtų delsti“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją