„Bambolino“ žaidimų centre vienu metu galės pramogauti apie 300 vaikų. Aikštelėje įrengti modernūs ir saugos sertifikatus turintys atrakcionai, tinkantys vaikams nuo 1-erių iki 14 m. „Bambolinas“ išsiskirs ne tik savo plotu, bet ir žaidimams skirtu kelių eismo ruožu su interaktyviais elementais – šviesoforais, apšvietimo stulpais bei benzino kolonėle.

„Mūsų žaidimų centras suprojektuotas taip, kad daug laiko namuose prie kompiuterių praleidžiantys vaikai čia galėtų kompensuoti judėjimo stoką. Todėl atsirinkome atrakcionus, tarp kurių nėra magiškųjų žaidimų automatų ir nuotoliniu būdu valdomų žaislų. „Bamboline“ apsilankę vaikai galės išbandyti savo jėgas ir kaskart tobulėti, atsakingai prižiūrimi suaugusiųjų“, - sako bendrovės „Bambolinas“ direktorė Danutė Gižienė.

Naujame žaidimų centre vaikai galės ne tik pramogauti, bet ir sveikai užkąsti ir atsigerti. Vietoje gaminami patiekalai, kurie bus skirstomi į vaikiškas ir normalias porcijas, išsiskirs prieinamomis kainomis. Būsimi klientai čia galės švęsti gimtadienius, kurių scenarijus gali būti sukurtas individualiai, pagal pageidavimus.

Priklausomai nuo lankytojų amžiaus, vienkartinis apsilankymas „Bamboline“ kainuos 5-25 Lt, neribojant buvimo trukmės ir atrakcionų kiekio. Atidarymo savaitgalio metu – šeštadienį ir sekmadienį – bus taikoma 50 proc. nuolaida. Jo metu lankytojus linksmins Princesių fėja ir Karlsonas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją