Tarp jų buvo Kauno rajono ir Kauno miesto merai Valerijus Makūnas, Andrius Kupčinskas, Dviračių mėgėjų klubo pirmininkas Algirdas Pukelis, Administracijos direktoriaus pavaduotojai Regina Lukoševičienė ir Ričardas Pudževelis, Kauno rajono turizmo informacijos centro direktorė Inga Talalaitė.

Siekiant skatinti rajono ir miesto gyventojų, ypač jaunosios jo dalies, fizinį aktyvumą, didinti moksleivių laisvalaikio užimtumą bei plėtoti Kauno rajono dviračių infrastruktūrą Zapyškio Šv. Jono Krikštytojo bažnyčioje bus pasirašyta Kauno rajono savivaldybės ir Dviračio mėgėjų klubo bendradarbiavimo sutartis, pristatytas dviračių maršrutas.

Kauno rajone yra įteisintas dviračių takas nuo Vilkijos iki Seredžiaus, apie 30 kilometrų dviračių ir pėsčiųjų takų seniūnijose, dviratininkams tinkami naudoti 54 kilometrų Didysis dviračių žiedas, einantis per penkias seniūnijas, ir Mažasis – 10 kilometrų, esantis Kačerginėje.

Dviračių žygio nuotraukos – DELFI fotogalerijoje

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją