Geriausiai slalomo rungtyje pasirodė Vytas Bilinskas, trasą įveikęs automobiliu „Fiat 500“.

Atšiauriausiomis sąlygomis atliktuose bandymuose geriausiai pasirodė automobilis „Škoda Superb“. Renginyje svečiai turėjo progą iš arti susipažinti su teste išbandytais naujausiais automobiliais: „Chevrolet Aveo“, „Citroën C5“, „Fiat 500“, „Honda Accord“, „Jaguar XF“, „Opel Insignia“, „Peugeot Partner Tepee“, „Renault Megane“, „Seat Ibiza“, „Škoda Superb“, „Subaru Impreza“, „Suzuki Splash“, „Toyota Avensis“ ir „Volkswagen Golf VI“.

Be to, buvo surengtos TOM TOM orientacinės varžybos, kuriose pagal žemėlapį reikėjo kuo greičiau surasti tris slaptus kontrolės punktus. Varžybose greičiausiai susiorientavo Arūnas Gedzevičius.

Kol vieni varžėsi dėl prizų, kiti renginio žiūrovai apžiūrinėjo pasieniečių ir ugniagesių gelbėtojų techniką, kranus, naujausias automobilių padangas ir alkotesterius, taip pat išbandė keturračius ir motociklus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją