„Užsisakiusiems ekskursiją pasiūlysime pėsčiomis pasivaikščioti po Laisvės aikštę bei Senvagę ir pasiklausyti istorijų apie šiose vietose esančius su moterimis siejamus mažosios architektūros elementus. Moterys galės pačios pasidaryti ir pasipuošti labai madinga veltine sage ar gyvų gėlių puokštele. Šias edukacines programas organizuoja Kraštotyros muziejus ir gėlių salonas “Žalioji zona”. Galerijoje “Menų namai” bus galima pasiklausyti meilės sonetų, Gero vyno parduotuvėje – dalyvauti vyno degustacijoje“, - sako TIC direktorė Daiva Tankūnaitė.

Trijų keturių valandų ekskursiją galima užsisakyti TIC telefonu 8-45 50 80 80.

Šiandien Pasaulinės turizmo dienos proga TIC vyksiančiame renginyje bus išrinkta TIC organizuoto konkurso „Romantiškiausia atostogų skrybėlė“ laureatė, įteiktos nominacijos už metų turizmo naujienas Panevėžyje: VšĮ Aukštaitijos siaurajam geležinkeliui - už Skrybėlių traukinį, kultūros centrui „Garsas“ - už nebyliojo kino seansus, Kraštotyros muziejaus muziejininkei Jūratei Gaidelienei - už ekskursijas po Panevėžį užsienio turistams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją