„Veido“ duomenimis, tarp pigiausiai pirmakursiams kainuosiančių studijų programų – politikos mokslai, marketingo vadyba ir istorija Vytauto Didžiojo universitete, o taip pat – teisė ir viešasis administravimas Mykolo Romerio universitete bei socialinis darbas Vilniaus universitete. Šios studijos pirmakursiams kainuos 3892 Lt per metus.

„Daugiau kaip 5 tūkst. Lt teks mokėti už matematikos studijas, taip pat būsimiesiems slaugytojams ir sportininkams. Filologijos mokslai, išskyrus retas kalbas, atsieis 6390 Lt. Studijuojantiems architektūrą, fizinius ir technologijos mokslus, biomedicinos srities specialybes, taip pat psichologiją per metus reikės sumokėti per 7,5 tūkst. Lt“, - vardija „Veidas“.

Savaitraščio skelbiamais duomenimis, brangiausiai – 13,8 tūkst. Lt per metus – kainuos tarptautinio verslo ir komunikacijos studijos ISM Vadybos ir ekonomikos universitete. Daugiau nei 12 tūkst. Lt teks pakloti už odontologijos studijas Lietuvos sveikatos mokslų universitete, trečioje vietoje – vėl ISM: 11,4 tūkst. Lt už ekonomikos studijas. Toliau rikiuojasi menai: kostiumo dizainas bei fotografija ir medijos metas Vilniaus dailės akademijoje bei vaidyba Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje pirmakursiams kainuos daugiau nei 11 tūkst. Lt. Apie 10 tūkst. Lt per metus kainuos ir medicinos studijos Vilniaus universitete.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (182)