Pas Vilniuje kursus lankančius jaunuolius apsilankė ir jiems užsiėmimus vedė teisingumo ministras Remigijus Šimašius, atlikėja ir kompozitorė Jurga Šeduikytė, asmeninio efektyvumo konsultantas ir TV laidų vedėjas Rytis Juozapavičius, sociologas ir teisės psichologas prof.Viktoras Justickis, „Mis Lietuva 2010“ Gritė Maruškevičiūtė, ekonomikos analitikas Dainius Butautas, viena garsiausių psichologijos mokymų vadovių Lietuvoje doc.dr. Aistė Diržytė, parazitologas Egidijus Pumputis, įmantrusis išradėjas Julijonas Urbonas, mediacijos specialistas, kriminologas dr.Rokas Uscila ir daug kitų puikiai žinomų savo sričių specialistų.

Smiltė Bagdžiūnė
Pastarąją savaitę su dalyviais bendravo lietuvė manekenė Smiltė Bagdžiūnė, pasidalinusi savo plataus spektro veiklų patirtimis – nuo natūralių lietuviškų ledinukų nuosavo verslo įkūrimo iki kino prodiusavimo, nuo modeliavimo garsiausiose pasaulio mados linijose iki įvairaus kūrybinio darbo užkulisių. Diskusijoje buvo aptartos bene visos menininko pakraipą pasirinkusiam žmogui aktualios temos – šiuolaikinio meno padėtis Lietuvoje ir pasaulyje, meno studijos, kūrėjo santykis su savo kūriniais bei su aplinka, įkvėpimas, vaizduotė, kūrybinis verslumas ir daug kitų.
Susitikimas su teisingumo ministru R.Šimašiumi
Žinomų patyrusių profesionalų vedami užsiėmimai moksleiviams visada palieka didžiulį įspūdį, juolab tiems, kurie galvoja siekti karjeros vienoje iš siūlomų penkių sričių – lyderystės, meno, psichologijos, mokslo ar visuomeniškumo.

„Įdomu matyti žinomą lyderį ir galėti su juo diskutuoti. Jau vien jo buvimas ir rodomas pavyzdys suteikia daug naudos“ – apie bendravimą su teisingumo ministru Remigijumi Šimašiumi pasakojo lyderių užsiėmimus lankanti moksleivė.