Dauguma jau tikriausiai žino, kad „Maisto bankas“ padeda surinkti produktus skurstantiems, „Maltos ordinas“ padeda išgyventi atveždamas sriubos. „Darom“ akcija sutelkia visus, norinčius išvalyti miestus ir miestelius nuo šiukšlių. „Gatvės muzikos diena“ suburia visus muzikuojančius. „Jaunimo linija“ suteikia emocinę paramą.


Tai tik maža dalis savanoriško darbo pavyzdžių. Savanorystė vis aktyviau skleidžiasi mūsų gyvenime. O patys savanoriai liudija, kad savo darbu prisidėdami prie sėkmingo problemų sprendimo, patys gauna galimybę kurti, bendrauti, ugdyti asmenybę.


Apsidairykite – gal bendromis pastangomis būtų galima sutvarkyti kiemą, vaikų žaidimo aikštelę, pasodinti medžių alėją, o gal surengti kiemo kvadrato čempionatą vaikams ar šaškių turnyrą senjorams parke, gal bibliotekai trūksta knygų, gal miestelio gyventojai bus pamaloninti jų mieste įvyksiančiu mini kino festivaliu.


Gal vaikų ligoninės mažųjų pacientų vakarai būtų mielesni, jei kas nors paskaitytų pasakų, o gal įmanoma suorganizuoti išvyką tiems, kam sunku keliauti...


Jei turite idėjų, kad mūsų gyvenimas būtų gražesnis ir mielesnis, ir norite jas įgyvendinti, registruokitės čia viso projekto metu iki pat vasaros ir tapkite „Savanorių biuro“ dalyviais:




„Savanorių biuro“ dalyviai taps TV laidos herojais, sieks įgyvendinti savo tikslus, išjudindami verslo žmones, kviesdami bendradarbiauti geros valios piliečius bei organizacijas, ir, žinoma, prisidės prie savanoriškų iniciatyvų teigiamo vertinimo.