1987-aisiais žurnalo redakcija trečią kartą paskelbė savo verdiktą – ir šį kartą „seksiuku“ tapo amerikiečių aktorius Harry Hamlinas. Lietuvoje jo pavardė nedaug kam girdėta, tačiau Amerikoje jis populiarumu nesiskundžia, ir pirmiausia – dėl savo gausybės vaidmenų televiziniuose serialuose.

Sėkmę 1987 metų seksualiausio vyro rinkimuose Harry Hamlinui, kuriam tada buvo 35 metai, pirmiausia lėmė puiki vaidyba didžiulio populiarumo sulaukusiame draminiame seriale „L.A. Law“ - juodaplaukį besišypsantį garbanių tada, rodos, buvo įsimylėjusi pusė Amerikos.

Harry Hamlinas ir pats šaudydavo Amūro strėlėmis. Ir gana sėkmingai. Tiesa, jo pirmoji ilgai trukusi draugystė savo laiku sukėlė nemažai triukšmo ir apkalbų. 1979 metais prasidėjusi tuomet vos 28 metų aktoriaus ir penkiolika metų vyresnės šveicarų divos Ursulos Andress, suvaidinusios Džeimso Bondo merginą ir savo mylimųjų sąraše turėjusi patį Jeaną-Paulą Belmondo, meilės istorija drebino pramogų pasaulį, o kuomet po metų pora susilaukė sūnaus, jiems buvo piešiamas ilgas ir laimingas gyvenimas kartu.

Tačiau vis labiau populiarėjantis aktorius mąstė kitaip – pora 1983 metais pasuko skirtingais keliais, taip ir neiškėlusi vestuvių.

Po dvejų metų žiniasklaida jau garsiai kalbėjo apie Harry Hamlino aistrą šešeriais metais jaunesnei aktorei Laurai Johnson, su kuria jis sukūrė savo pirmąją oficialią šeima. Deja, santuoka truko tik ketverius metus. Antrą kartą Harry Hamlinas santuoką ryžosi kurti 1991 metais, su efektingo grožio britų modeliu ir aktore Nicollette Sheridan. Tačiau ir šį kartą gražuolis aktorius nusvilo – jų santuoka iširo greičiau nei po metų.

Vis dėlto seksualiausias 1987 metų pasaulio vyras nenustojo tikėti rasiąs savo gyvenimo moterį ir likimas jam įteikė puikią dovaną. Jo pažinties su ekstravagantiška aktore ir dažna įvairių televizijos šou viešnia Lisa Riina tąsa tapo judviejų vestuvės 1997 metais. Ir nors Holivudas tvariomis santuokomis nepasižymi, Harry Hamlinas ir Lisa Riina jau dvidešimt metų žengia koja kojon, o jų meilės ryšį įprasmino dvi jau ūgtelėjusios dukterys.