Garsiausias jo romanas su supermodeliu Naomi Campbell, prasidėjęs 2008 metais Kanų kino festivalyje, truko beveik ketverius metus, tačiau baigėsi ne ilgai aptarinėtomis vestuvėmis, o išsiskyrimu.

Praėjusiais metais Rusijos žiniasklaidą sudrebino žinia, jog naująja oligarcho pasija tapo jaunutė manekenė Kristina Romanova. 2015 metais, kuomet pora pradėjo susitikinėti, jai buvo 21 metai, o V. Doroninui, kurio turtas vertinamas vienu milijardu dolerių – 52-eji.

31 metų amžiaus skirtumas nesutrukdė įsiplieksti jų aistrai, juolab kad V. Doroninas pasižymi puikiu sudėjimu ir ne kartą buvo minimas kaip vienas stilingiausių Rusijos verslininkų.

Judviejų santykiai vystėsi žaibo greičiu – jau 2016 metų vasarį Kristina Romanova susilaukė kūdikio, o V. Doroninas gavo progą prisiminti, ką reiškia tapti tėvu – iš savo pirmos santuokos, kuri tęsėsi dvidešimt metų, jis turi dukrą.

Kristina Romanova greitai atsikratė per nėštumą priaugtų kilogramų ir savo figūros privalumus drąsiai demonstruoja savo paskyroje socialiniame tinkle, taip suteikdama galimybę garsenybių gyvenimą sekantiems smalsuoliams įvertinti Rusijos oligarcho pasirinkimą.

☀️☀️☀️

A photo posted by krissroma (@krissroma) on Dec 28, 2016 at 6:34am PST

Day one in paradise 🌊 первый день в этом раю😍

A photo posted by krissroma (@krissroma) on Dec 27, 2016 at 6:35am PST

Sexy Sunday 💥 #sport #body #motivation #miamilife

A photo posted by krissroma (@krissroma) on Dec 18, 2016 at 1:00pm PST

Enjoy last days of summer ❤️☀️

A photo posted by krissroma (@krissroma) on Aug 29, 2016 at 5:14am PDT