Kalbama, kad dainininkės flirtas su išvaizdžiu jaunuoliu prasidėjo filmuojant vaizdo klipą „Slumber Party“, kuriame nuodėmingai atrodanti Britney Spears suvilioja Samo Asghario vaidinamą herojų. Kine kaip gyvenime – šis posakis ypač tinka naująja saldžiąja porele tapusiems Britney ir Samui.

Samas Asgharis ir Britney Spears vaizdo klipe "Slumber Party". Youtube stopkadras.

Užsienio žiniasklaidos priemonės lenktyniauja viena su kita, pranešdama vis naujas detales, kad pora jau persikėlė į bendrą būstą, jog paparaciai juo pričiupo kartu pietaujančius – judviejų meilės istorija vyksta pagal visas pramogų verslo taisykles. Beje, pastaruoju metu pastebima, kad trisdešimtmetį perkopusių dainininkių ar aktorių pašonėje atsiduria gerokai jaunesni berniukai-žaisliukai.

Pirmą kartą Britney Spears už savo bičiulio Jasono Alleno Alexanderio ištekėjo 2004 metais – tuomet ši santuoka-pokštas sukėlė daug triukšmo ir buvo greitai anuliuota. Tais pačiais 2004-aisiais Britney Spears sumainė aukso žiedus su šokėju Kevinu Faderline'u, tapusiu jos dviejų vaikų tėvu. Tačiau po trejų metų santuokos jų šeima subyrėjo. Britney Spears patyrė nervinį priepuolį, jos karjerą pradėjo ristis žemyn, tačiau moteris vis dėlto rado jėgų atsitiesti ir vėl pakilti į pramoginės muzikos olimpą.

Dainininkė buvo užmezgusi keli romanus, tačiau nė vienas jų ilgai netruko. Dabar gi Britney Spears gerbėjai tikisi, jog galų gale jų numylėtinė sutiko savo žmogų.

Apie Samo Asghario charakterį ir temperamentą kol kas mažai žinoma, tačiau jo nuotraukos, talpinamos socialinių tinklų paskyrose, atrodo iškalbingai ir ne vienam vyrukui sukelia pavydo jausmą. Kitą vertus – tai yra puiki motyvacija užsukti į sporto klubą.

Very thrilled to work with such a badass company like @1stphorm 💪

A photo posted by Sam Asghari (@samasghari) on Dec 19, 2016 at 4:38pm PST

Be who God created you to be, and stand out for the right reasons

A photo posted by Sam Asghari (@samasghari) on Dec 12, 2016 at 8:51am PST

No one is you and this is your power 💯

A photo posted by Sam Asghari (@samasghari) on Nov 16, 2016 at 10:05am PST

3/3 photo by: @arrondunworth

A photo posted by Sam Asghari (@samasghari) on Nov 3, 2016 at 10:55am PDT