Naujausias sekso pozų reitingas nustebino jo sudarytojus – romantiškiausia „misionieriaus“ poza (beje, mylintis „misionieriaus“ poza labiausiai dirginamas klitoris) iš pirmos vietos nukrito į antrą, lyderio poziciją užleisdama „šuniukui“. Beje, ji tapo populiariausia ir tarp vyrų, ir tarp moterų.

Trečiąją vietą užėmė „raitelės“ poza, o ketvirtoje atsidūrė poza, kurioje moteris laiko kojas ant vyro pečių. Dar viena plačiai aptariama ir dažnai ypatingai nuodėmingai vadinama poza „69” įsitvirtino penktoje vietoje, o šeštoje atsidūrė seksas gulint ant šono.

Septintąją vietą užėmė vyrams gana rizikinga „Raitelė nugara į veidą“ – būtent mylintis šia poza stiprioji lytis dažniausiai patiria skausmingus penio lūžius.

Nors oralinis seksas kelia didžiules audras ir yra vienų labai smerkiamas, o kitų dievinamas, jis naujausiame reitinge prarado savo populiarumą ir užėmė aštuntąją vietą, o šalia, devintoje vietoje įsitaisė analinis seksas. Paskutinę, dešimtą reitingo vietą užėmė gana egzotiškas mylėjimosi būdas – seksas ant kėdės.