Prieš aštuoniolika metų su Donna susituokęs Johnas Consigilio neturėjo kuo skųstis – pora susilaukė dviejų vaikų, jis dirbo mėgstamą fotografo darbą. Tačiau po to, kai žmona reguliariai pradėjo į darbą išeiti anksčiau įprasto laiko, jos sutuoktiniui kilo įtarimų.

Iš pradžių savo žmoną jis mėgino sekti pėsčiomis bei automobiliu, tačiau greitai savo sutuoktinę pamesdavo iš akių. Tuomet jis į pagalbą pasitelkė droną (geriau jau nebūtų to daręs) ir šiuolaikinės technologijos padėjo išsiaiškinti, jog nuojauta jo neapgavo.

Pasirodo, iš namų išėjusi sutuoktinė išsukdavo iš tradicinio maršruto ir, pakeliui spėdama dar pasigražinti, skubėdavo prie vietos vaistinių tinklo CVS, kur jos jau laukdavo meilužio automobilis.

Skyrybų paprašęs Johnas Consiglio savo liūdnos istorijos nusprendė nelaikyti užrakintos asmeniniame archyve – prieš kelias savaites jis žmonos neištikimybės istoriją, atskleistą drono pagalba, patalpino populiarioje vaizdelių peržiūros platformoje „YouTube“ (peržiūrų skaičius jau artėja prie dvylikos milijonų), ir netrukus pateko ir į oficialios žiniasklaidos naujienų portalus, taip tapdamas įskaudintu vyru-įžymybe.