„Slippery When Wet“, pavadintas taip po vieno apsilankymo Vankuverio (Kanada) striptizo klube, buvo iššluotas milijoniniu tiražu ir pateko į įvairius geriausių bei populiariausių albumų sąrašus. Atrodė, kad dabar išvaizdiems vaikinams, per kelias savaites tapusiems roko žvaigždėmis ir sekso simboliais, atsiveria visi keliai mėgautis gyvenimo malonumais – rokenrolas sunkiai įsivaizduojamas be įvairiausių pagundų, tykančių kone už kiekvieno kampo. Ne taip jau retai maištaujančių kietų vyrukų įvaizdį susikūrusių rokerių talentas paskęsdavo svaigalų jūroje ar lengvabūdžių merginų glėbyje.

Grupės „Bon Jovi“ lyderis Jonas Bon Jovis pasirinko kitą kelią. 1989 metais, sulaukęs 27-erių, jis vedė savo ilgametę draugę Dorothea Hurley, kuri jam padovanojo keturias atžalas.

Pramogų pasaulyje ilgalaikės santuokos yra retas reiškinys, tačiau pora kartu gyvena štai jau 27 metus ir panašu, kad jų meilės kibirkštis dar neišblėso.

Jonas Bon Jovis, visame pasaulyje pardavęs per 140 milijonų savo įrašų, suvaidinęs keliolikoje filmų ir serialų, garsėja kaip „teisingas rokeris“. Katalikiškoje šeimoje augęs Jonas Bon Jovis įkūrė fondą, kovojančiu su su skurdu, o pat muzikantas finansavo kelių šimtų namukų, skirtų skurstančioms šeimoms, statybas gimtojoje Naujojo Džersio valstijoje.

Jonas Bon Jovis, prieš keliolika metų nuolat patekdavęs į seksualiausių roko žvaigždžių rinkimus, aktyviai dalyvavo ir Hillary Clinton prezidentinėje rinkimų kampanijoje, tačiau šį kartą teisingo rokerio įvaizdis nepadėjo – Amerikos prezidento rinkimus laimėjo Donaldas Trumpas.