Pagal archyvų duomenis, paskelbtus specialiame įmonės jubiliejui skirtame leidinyje, didžiausioje sovietų imperijos tankų gamykloje (iš pradžių traukinių vagonus gaminusi įmonė buvo pertvarkyta į tankų gamyklą 1941-aisiais, vykstant Antrajam pasauliniam karui) „Uralvagonzavod“ nuo 1946 iki 1990 metų buvo pagaminti 48479 tankai. Pažymima, kad į šią apskaitą neįtraukti nuo 1957 iki 1961 metų pagaminti tankai – tuomet įmonės gaminama produkcija rūpinosi teritoriniu principu suburtos liaudies ūkio tarybos, vadinamieji „sovnarchozai“, todėl centralizuotos ministerijos statistikos nėra.

Leidinyje taip pat pateikiama statistika, kiek pagrindinių kovos tankų buvo pagaminta Čeliabinsko traktorių gamykloje, ir kiek – Charkovo gamykloje, o taip pat pateikiama tankų T-80 gamybos statistika tuometiniame Leningrade (dabartiniame Sankt Peterburge) bei Omske.

Nižnij Tagile, 827 hektarų teritorijoje įsikūrusioje įmonėje „Uralvagonzavod“ sovietmečiu buvo pagaminta 43,7 proc. visų tankų.

Įvairiuose šaltiniuose minima, kad vykstant Antrajam pasauliniui karui įmonė pagamino 25266 T-34 tankus – kas antras T-34, dalyvavęs Raudonosios Armijos ir Vermacho susirėmimuose buvo surinktas Nižnij Tagile.