Neseniai anglų kalboje atsirado naujas posakis „winter boyfriend“ – „vaikinas žiemai“. Tai toks laikinas personažas merginos biografijoje, prie kurio ji nusprendžia pasišildyti šaltais žiemos vakarais. O vos nutirpus sniegui, mergina išmes sezoninį vaikiną kaip nurudavusią kalėdinę eglutę. Toks elgesys negarbingas, nes imituojamas artumas, o paskui laukia išdavystė.

Žiema jau čia pat, tad vyrams skirtas leidinys „Maxim“ nusprendė apsaugoti jus nuo „vaikinų žiemai“ medžiotojų ir išvardinti keturis požymius, pagal kuriuos esi reikalingas merginai tik spaudžiant šalčiui.

Mergina pernelyg aktyvi

Esi velniškai patrauklus, aštraus proto ir nuo vaikystės važinėji raudonu lenktyniniu automobiliu? Tada esi įpratęs prie moterų dėmesio. Bet jai tu – normalus žmogus, per didelis merginos aktyvumas turėtų sukelti įtarimą. Juk moterų logika tokia – kuo labiau vaikinas patinka, tuo ilgiau galvoja, ką atsakyti į jo žinutę: „Kaip gyveni?“ O vyrui, kuris ne per daug patinka, nebaisu pasirodyti įkyria. Tad jei mergina pati prie tavęs prieina, iš karto duoda telefoną ir kvatoja iki ašarų, klausydama tavo firminio anekdoto apie tris gruzinus ir moldavą su žirafa, būk atsargus!

Visada susitinkate pas ją

Kai merginai patinka vaikinas, ji naudojasi kiekviena proga prasmukti į jo viengungišką būstą ir papuošti jį savo dezodorantu, plaukų gumelėmis ir kremais. Taip moterys amžių amžius žymėjo teritoriją ir leido įsmukusiai varžovei suprasti, kad šis vyras jau užimtas. Tad jei mergina virtuoziškai išsisuka nuo apsilankymų pas tave, jei visada susitinkate tik jos teritorijoje, neprarask budrumo.

Ji vengia tavo draugų

Pažindinimasis su draugais – svarbus santykių vystymosi etapas. Juk draugų įtakos vyrų psichikai niekas nebandė užginčyti. Mergina, kuri nori pragyventi su tavim iki pirmų anūkų, norės susipažinti su tavo bičiuliais. O ta, kuri kas kartą nukelia susitikimą su tavo draugais, nekelia pasitikėjimo. Greičiausiai jai neįdomūs ne tik tavo bičiuliai, bet ir tu pats.

Jokių kalbų apie ateitį

Tu reikšmingai sakai „gegužę smagu keliauti“, o ji žiūri į tave stiklinėmis akimis ir nė nemirksi? Prastas ženklas – kalbos apie bendrus planus yra cementas, kuris stiprina pradžioje trapius santykius. Jei mergina nenori stiprinti jų cementu ir kurti ilgalaikių planų, atidžiai ją stebėk.