2015 metų rugpjūtį D. Trumpas, kalbėdamas Pietų Karolinos valstijoje, įrodė, kad jo plaukų kupeta yra tikra, nors kartais atrodo, kad ji tiesiog ignoruoja fizikos dėsnius. „Aš nedėviu peruko. Tai mano plaukai, prisiekiu“, - pasakė jis susirinkusiai miniai. O vėliau užlipti ant pakylos pakvietė moterį iš auditorijos ir leido jai pirštais perbraukti per savo plaukus. „Taip, aš tikiu, kad jie tikri“, - pasakė moteris.

D. Trumpo plaukų „mechanizmas“ ne kartą nagrinėtas praeityje, įskaitant ir „Rolling Stone“ žurnalo puslapius.

2011 metais, kalbėdamasis su šio leidinio žurnalistais, jis atviravo: „Taigi, savo plaukus plaunu šampūnu „Head and Shoulders“. Tačiau jų nedžiovinu. Leidžiu jiems išdžiūti patiems. Tai užtrunka apie valandą. Tuo metu aš skaitau laikraščius ir darau kitus dalykus. Šį rytą, pavyzdžiui, laikraštyje „New York Times“ perskaičiau apie Jerry Seinfeldą (JAV žinomas komikas – red. past.), kuris atsisakė savo duoto įsipareigojimo paaukoti mano sūnaus Eriko (Eric Trump – red. past.) labdaros fondui. Aš niekada nebuvau didelis Jerry’o Seinfeldo fanas. Iš esmės niekada jo „neperkandau“. Tačiau sudalyvavęs jo šou „The Marriage Ref“, kuris buvo visiška katastrofa, padariau jam didelę paslaugą. Ir štai kaip jis pasielgė. Tai negarbinga“.

Trumpas tęsia: „Taip pat žiūriu televiziją. Man patinka „Fox“ kanalas, laida „Morning Joe“. Man patinka, kad laida „Today show“ padarė gražų reportažą apie mane vakar – kalbant reliatyviai. Taigi, aš padarau visa tai ir tada šukuoju savo plaukus. Taip, aš naudoju šukas“.

Jis nutyla ir susiraukęs bando prisiminti tą akimirką kuo detaliau. „Ar šukuoju plaukus į priekį? Ne, aš nešukuoju jų į priekį“.

Jis atkelia savo plaukus tam, kad parodytų, kur yra jo plaukų augimo linija. „Iš tiesų neturiu blogos plaukų augimo linijos. Kai apie tai pagalvoji, tai ji nėra bloga. Gaunu daug pagyrų dėl į viršų sukeltų plaukų. Tačiau iš tiesų jų nekeliu, tiesiog truputį juos pašukuoju – pirmyn ir atgal. Tuo pačiu būdu savo plaukus tvarkau jau metų metus. Kiekvieną kartą išeina tas pats“.

Donaldo Trumpo šukuosena ir jo gyvenimo žingsniai – Vyriškai.lt fotogalerijoje.