Jokio sekso duše

Ar bent įsivaizduoji, kiek išeikvojate vandens, kol su mergina vienas kitam skiriate dėmesio duše? Tokiu kiekiu vandens pagirdytumėte visą būrį ištroškusių surikatų! Ekologai rekomenduoja atsisakyti net ir dantų valymo prausiantis duše, ką jau kalbėti apie seksą. Tiesa, jei seksas trunka tiek pat, kiek dantų valymas, šis patarimas galbūt ir nėra itin aktualus, rašo vyrų auditorijai skirtas leidinys „Maxim“.

Patalynę skalbk rečiau

Jei tavo gyvenimo būdas poligaminis ir tavo viengungiškoje buveinėje lankosi kelios merginos, džentelmeno kodeksas ir higienos taisyklės įpareigoja kiekvienai naujai merginai paruošti vis naują patalynės komplektą. Tiesa, jei merginos lankosi tos pačios, keisti patalynę po kiekvieno pasimatymo ne tik netaupu, bet dar ir neekologiška – vien skalbimo priemonės prireiks neįtikėtinai daug. Taigi kur kas protingiau turėti po atskirą patalynės komplektą kiekvienai merginai ir skalbti jį po kelių susitikimų. Jei bijai susipainioti, gali skirstyti patalynę pagal spalvas: raudona – Marijai, žalia – Vaidai, o balta – kaimynei iš trečio aukšto (ar iš penkto?).

Rankų darbo sekso žaisliukai

Sekso žaislai gaminami iš kenksmingo plastiko. Be to, kiekvienai merginai reikalingas atskiras tokių žaisliukų komplektas. Jei kuri iš merginų dings iš tavo gyvenimo, kartu su ja turi dingti ir sekso žaislų komplektas. Tai jokiais būdais nereiškia, kad ji juos būtinai pavogs, tiesiog juos derėtų išmesti. Rekomenduojama rasti ekologiškų alternatyvų. Pavyzdžiui, merginos kelnaitės – puikus burnos kaiščio pakaitalas, plona medinė virtuvės mentelė – vietoje bizūno, o agurkas – na, pats supranti.

Seksas dienos metu

Štai toks sprendimas neabejotinai padės taupyti itin vertingą elektros energiją. Na, dar gali į sekso žaidimus leistis tamsoje: juk merginos, kai mylisi tamsoje, pasiekia didesnes jausmingumo aukštumas. Maža to, tamsoje jai bus kur kas paprasčiau įsivaizduoti tavo vietoje kitą žmogų, kuriam aplinkosauga rūpi mažiau.