Tiesa, jei įvaldysite šį nelengvą žanrą, galbūt imsite tuo mėgautis, o gal net ir nebenorėsite grįžti iš komandiruotės. Taigi štai tos itin reikšmingos seksualinio pobūdžio susirašinėjimo taisyklės. Meskite lauk iš galvos daugybos lentelę, o laisvą erdvę skirkite būtent joms, rašo vyrų auditorijai skirtas leidinys „Maxim“.

Pradžiai – bendras prisiminimas

Tinkamiausias būdas pradėti apsikeitimą trumposiomis žinutėmis – prikelti bendrą jaukų prisiminimą. „Pameni, kai mes susiruošėme važiuoti į svečius pas tavo tėvus, bet tavo mama apsinuodijo ir nebevažiavome?“ – toks prisiminimo variantas, deja, netiks, kad ir koks jis jums atrodo mielas.

Prisiminimas būtinai turi būti erotiškas. „Pameni tą lietingą vakarą gegužės mėn., kai tu gulėjai ant pilvo ir skaitei knygą, o aš tyliai priėjau, paslydau užlipęs ant banano žievės, nukritau ant tavęs ir mes ...“ – tokiu būdu tikrai nuteiksite merginą žaismingai. Arba ji tuoj pat užblokuos jūsų telefono numerį.

Ne monologas, o dialogas

Visą gyvenimą jautėte, kad erotiškas susirašinėjimas – jūsų pašaukimas, esate pasirengę nesustodami berti „karšta“, „stangrus“ ir pan.? Būkite atsargūs: negalima pamiršti, kad susirašinėjimas – tai dialogas, o ne monologas. Jei parašėte, kad kandžiojate jos pėdą, o ji atsakė, kad paguldė jus ant menčių ir ėmė jodinėti, skubos tvarka palikite ramybėje pėdą ir patikinkite nugriuvę ant menčių. Patikėkite, kitokiu atveju pokalbis virstų seksualinių užklausų chaosu.

Jokių emocijas reiškiančių veidelių

Savaime suprantama, jei esate jaunesnis nei 16 m., tikėtina, kad kitaip bendrauti net nemokėtumėte. Tiesa, tuomet bėkite iš čia, nes ši informacija skirta ne vaikams. Visais kitais atvejais veideliai turi teisę egzistuoti tik šmaikščiame susirašinėjime, o štai erotiniame jiems vietos nėra.

Pamirškite apie skyrybą

Tikėtina, kad tai – vienintelis atvejis, kai skyrybos taisyklių neišmanymas gali būti netgi naudingas, nes mergina pamanys, kad pamirštate dėlioti kablelius dėl užplūdusios aistros lavinos. Patikėkite, jai šios mintys bus malonios.

Dvigubai mažiau nuotraukų

Vis tik kadangi esate vyras, teoriškai turėtumėte būti mažiau įsimylėjęs save nei mergina. Taigi pasistenkite neužversti jos savo tobulo preso ir užpakaliuko nuotraukomis. Erotinio pobūdžio susirašinėjime vietos vyriškam narcisizmui nėra, o nesibaigiančiu savo nuotraukų srautu neišvengiamai priversite merginą susimąstyti, ar tik ji ne be reikalo susidėjo su bedarbiu aktoriumi.

Jokių neprašytų falo nuotraukų

Sunku suvokti, tačiau dauguma vyrų mano, kad merginai nusiųstos penio nuotraukos – puikus būdas jai padaryti įspūdį. Patikėkite, taip tikrai nėra. Neprašytos penio nuotraukos – traumuojantis vaizdelis, neigiamai veikiantis romantinės prigimties merginos psichikai. Išimtis gali būti tik viena – mergina pati paprašo tokią nuotrauką atsiųsti. Tiesa, net ir tokiu atveju būkite atsargūs ir prieš siųsdami tokią fotografiją pagalvokite du kartus: jei išsiskirsite, didelė tikimybė, kad tą nuotrauką pamatys ir visas būrys jos draugių.

Žavėkitės jos nuotraukomis

Norite paskatinti merginą siekti naujų fotografijos aukštumų? Žavėkitės kiekviena jos atsiųsta nuotrauka. Jei pabodo rašyti „Kokia koja!!!!!!!“ ir „Kokia ranka!!!!!!”, rašykite tiesiog „!!!!!!!!“. Ji pamanys, kad esate galutinai pakerėtas ir praradote kalbos dovaną.