Taip nutiko ir amerikiečių aktoriui Kyle'ui MacLachlanui: nors jis sukūrė nemažai vaidmenų vaidybiniuose filmuose ir serialuose – tarp jų ir tokiuose kultiniuose kaip „Nusivylusios namų šeimininkės“ bei „Seksas ir miestas“, tačiau kino mėgėjams jis taip ir liko ir agentu Kuperiu iš legendinio režisieriaus Davido Lyncho serialo „Tvin Pyksas“.

1990-1991 metais sukurtas serialas išgarsėjo visame pasaulyje, o pagrindinį herojų, agentą Deilą Kuperį suvaidinęs Kyle'as MacLachlanas, nors ir prieš tai jau buvo pakankamai žinomas kino pasaulyje, tapo superžvaigžde. O superžvaigždėmis, kaip žinoma, susidomi supermoterys.

Kyle'as MacLachlanas, kuriam tada buvo 34 metai, dar „Tvin Pykso“ filmavimo aikštelėje buvo užmezgęs romaną su taip pat šiame seriale įsiamžinusia aktore Lara Flynn Boyle ir kurį laiką jie buvo vadinami saldžiąja porele. Jie dažnai pasirodydavo įvairiuose renginiuose, o pramogų pasaulio reporteriai nė neabejojo, kad agentas Kuperis netrukus savo vienuolikai metų jaunesnei mylimajai tars meilės ir ištikimybės priesaikos žodžius. Tačiau dvejus metus trukęs romanas baigėsi, kai 1993 metais vienoje fotosesijoje Kyle'as MacLachlanas susipažino su kerinčio grožio modeliu Linda Evangelista.

Ji tuo metu jau buvo ištekėjusi – prieš šešerius metus sukūrė šeimą su modelių agentūros „Elite“ Paryžiaus biuro vadovu Geraldu Marie. Kaprizingai moteriai jos kantrus sutuoktinis atleisdavo kitiems vyrams žarstomą dėmesį, tačiau šį kartą naujos Holivudo pažibos kerai buvo tokie stiprūs, jog Linda Evangelista pareikalavo skyrybų.

Kyle'as MacLachlanas ir Linda Evangelista 1997 m. Vida Press nuotr.

1995 metais įsimylėjėliai susižadėjo, o populiarūs blizgūs žurnalai jau rikiavosi į eilę išskirtinėmis vestuvinėmis nuotraukomis gauti. Tačiau vestuvių taip ir nebuvo. Kyle'as MacLachlanas, prisiminęs gyvenimą su Linda Evangelista, neslepia, jog jie buvo labai skirtingi, tačiau tai jiems nesutrukdė kartu nugyventi šešerius metus. Likimo ironija – tačiau ir vėl praėjus būtent šešeriems metams Lindos Evangelistos horizonte pasirodė vyriškis, privertęs pamiršti „Tvin Pykso“ žvaigždę. Šeimą išardęs aktorius dabar pats gavo progą pajusti, ką reiškia būti paliktam: jo buvusi mylimoji puolė į Prancūzijos rinktinės vartininko Fabieno Barthezo glėbį.

Linda Evangelista ir Fabienas Barthezas. 1999 m. Vida Press nuotr.

Meile nusivylusiam aktoriui gyvenimą praskaidrino pažintis su prodiusere Desiree Gruber. 1999 metais susipažinusi pora po dvejų metų susižadėjo, o 2002-aisias atšoko vestuves. Likus pusmečiui iki penkiasdešimtojo gimtadienio agentas Kuperis pirmą kartą tapo tėvu – 2008 metų birželį žmona jam padovanojo sūnų.

O kaip Linda Evangelista? Jos gyvenimas susiklostė dar sudėtingiau – sutikusi Fabieną Barthezą moteris manė, jog tai ir yra būtent tas vyras, kuris galėtų tapti jos vaikų tėvu. Deja, nėštumas baigėsi nesėkmingai – supermodelis patyrė persileidimą, poros santykius ištiko krizė. Garsenybių gyvenimą sekanti žiniasklaida turėjo apie ką rašyti – 2000-aisias L. Evangelista ir P. Barthezas išsiskyrė, po metų sugrįžo vienas pas kitą, o 2002-aisiais galutinai baigė savo santykius.

Lindos Evangelistos sąrašas didėjo: jame atsidūrė naftos verslininko Ugo Peretti, „Formulė-1” lenktynininko Paolo Barillos, „Hard Rock Cafe” įkūrėjo Peterio Mortono pavardės.

2006 metais Linda Evangelista pagimdė sūnų, tačiau tik 2011 metais atskleidė, kad sūnaus tėvas yra prancūzų milijadierius Francois-Henri Pinaultas, su kuriuo buvo užmezgusi keturis mėnesius trukusį romaną. Milijardieriui, kuris tuo metu jau buvo vedęs aktorę Selmą Hayek, tai buvo netikėta žinia – kaip ir ta, kad Linda Evangelista prašo nemenkos sumos judviejų sūnaus išlaikymui.