Seksas be įsipareigojimų

Reguliarus. Jūs periodiškai susitinkate, puikiai praleidžiate laiką lovoje ir kitose buto vietose, kur nėra aštrių daiktų, paskui patenkinti grįžtate į savo gyvenimus. Tau neįdomu, kokios spalvos astros patinka jos mamai, o jai neįdomu, kaip tave pravardžiavo kiemo draugai.

Kad ir kaip keistai skambėtų, tokie santykiai – perlas, didelė retenybė ir mėgstamas romantinių komedijų pradžios siužetas. Retai kam pasiseka, kad tokie santykiai be jausmų, grįsti vien fiziologija truktų ilgai. Brangink seksą be įsipareigojimų.

Seksas su vyresne moterimi

Šis punktas aktualus tiems, kam dar nesukako 30 m. Vis tik įžengus į ketvirtą dešimtį sunku kuo nors nustebinti. O kai tau 25-eri ar 19 metų – ohoho, kiek nepatirtų dalykų. Jau nekalbant apie tai, kad esant devyniolikmečiu vyresne moterimi galima laikyti 30-metę. Viena vertus, ji jau ganėtinai patyrusi, kita vertus – dar jauna.

Vienos nakties nuotykis

Nuo sekso be įsipareigojimų skiriasi chronologiniais rėmais. Galimybė patirti su moterimi artumą, o paskui niekada jos nebesutikti (jei tik ji nėra auklytė darželyje, į kurį vedi sūnų) turi žavesio. Tik atsimink, kad esant bet kokioms aplinkybėms reikia elgtis padoriai. Taigi nežadėk nakties partnerei, kad paskambinsi, jei nė nepaprašei telefono.

Seksas trise

Turima omenyje ansamblis iš dviejų merginų ir tavęs (kitokį derinį palikime pornofilmams). Seksas trise veikiau primena sporto rungtynes nei atsipalaidavimą, bet verta pabandyti. Bent jau tam, kad kada nors turėtum ką papasakoti anūkams – žinoma, tik tada, kai jie bus pilnamečiai.