1. Nereikia prašyti


„Gal padarysi man minetą?“ Sutik, maža kas gali būti bjauriau, nei toks prašymas (tiesiog išgirsk tai merginos ausimis). Verčiau kalbėk užuominomis ir pradėk nuo žodžių, kokia ji seksuali ir kaip varo tave iš proto. O po to, kaip pataria seksologai, pateik savo prašymą kaip seksualinę fantaziją. Papasakok jai, kad tu ne kartą įsivaizdavai, kaip ji...na, ir taip toliau. Nereikia drovėtis.

2. Būk dosnus

Bet atmink: tavo fantazijoje tu turi atsidėkoti merginai kuo nors maloniu (ir dar kartą jai užsimink, kad tau patiktų visa tai įgyvendinti realybėje). Pasak seksologų, oralinis seksas turi būti abipusis. Mažai kurioms merginoms patinka scenarijus, kai iškart po feliacijos pereinama prie sueities. Juk ji irgi nori gauti savo porciją malonumo!

3. Šok į dušą


Seksologai pataria protingai: „Vyrai vis matuojasi penius ir lygina jų ilgius, bet moterims ne taip svarbu, kokio jis dydžio. Svarbiausia, kad būtų švarus.“ Todėl geriausia, ką galite padaryti darbo dienos pabaigoje – abu išsimaudyti duše. Na, o jei ji ir šitos užuominos nesuprato – paguldyk ją kur nors į „69“ pozą. Nes – taip, tai abipusis reikalas.