Rugpjūčio 21-ąją savo trisdešimtąjį gimtadienį pažymėjęs Usainas Boltas turėjo visas galimybes triukšmingai atšvęsti jubiliejų: auksiniai startai, besibaigiančios olimpiados atmosfera ir efektingos Rio de Žaneiro gražuolės.

Viena jų, dvidešimtmetė studentė Jady Duarte su savo draugais nusprendė pasidalinti pikantiškomis akimirkomis, kuriose ji įsiamžino su pusnuogiu olimpiniu didvyriu lovoje – nuotraukos buvo nusiųstos per „WhatsApp“ programėlę, tačiau po kurio laiko ėmė plisti internete ir netrukus jau atsidūrė kai kuriuose dideliuose portaluose – vienu tokiu tapo interneto leidinys „Metro“.

Maža to, kai kuriose fotonaujienų agentūrose pasirodė kadrai, kuriose Usainas Boltas užfiskuotas besilinksminantis naktiniame Rio de Žaneiro klube - „twerką“ su karštomis brazilėmis šokantis Usainas Boltas atrodė itin atsipalaidavęs.

Jamaikoje savo mylimojo olimpinio čempiono laukianti Kasi Bennet kol kas nekomentuoja tokio Usaino Bolto poelgio, tačiau už ją savo žodį tarė jau keli šimtai jos paskyros sekėjų, olimpiniam čempionui pažėrę ne vieną aštrų žodelį.

Usain Bolt pictured topless in bed with Brazilian student after birthday party https://t.co/Pe1HQQgB9t— Metro (@MetroUK) 22 August 2016

A photo posted by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on Jul 7, 2016 at 1:49pm PDT

Usaino Bolto mylimoji Kasi Bennet. Instagram nuotr.