Tačiau poilsiui Hughas Jackmanas laisvo laiko būtinai randa – aktorius puikiai supranta, kad vyrai, artėjantys prie penkiasdešimtmečio (Hughui – 47-eri) su savo sveikata juokauti negali. O gerausia pailsėti galima pūkštelint į vandenyno bangas – gimtajame Sidnėjuje nemažai laiko praleidžiančiam aktoriui nėra sunku išsiruošti į paplūdimį.

Sunku suskaičiuoti, kiek kartų jį čia jau užklupo paparaciai, tačiau kiekvieną kartą portaluose pasirodant jo nuotraukoms, dailiosios lyties atstovės aikčioja išvydusios jo figūrą – toli gražu ne kiekvienam tokio amžiaus vyrui pavyksta išvengti alaus pilvo ir papildomų lašinukų kitose kūno vietose.

Tačiau šį kartą moterys galėjo pasigrožėti ne tik aktoriaus torsu – šlapi maudymosi šortai taip prilipo prie kūno, jog „vyriškas turtas“ norom nenorom turėjo patraukti portalų, publikavusių šias nuotraukas, skaitytojų dėmesį. Akivaizdu, jog šioje srityje Hughui Jackmanui galėtų pavydėti ir savo prekės ženklo apatinį trikotažą mėgstantis demonstruoti futbolo dievaitis Cristiano Ronaldo.