Kokias figūras geriausiai raityti liežuviu darant kunilingą?

„Raityti liežuviu“ – taikliai pasakyta. Ir teisingai - niekada nelaižyk TO kaip ledų porcijos – nors taip ir rodoma filmuose – toks laižymas gerai atrodo kinematografiškai, tačiau tikrovėje nieko gero nepadaro. Naudok liežuvio judesių techniką, skirtą pradedantiesiems – abėcėlę. Tik neapsiribok lotyniškąja – civilizuotame pasaulyje ji yra laikoma nuobodžia ir kažkodėl netgi politiškai nekorektiška. „Išraityti“ kinietiški hieroglifai daro didesnį įspūdį, tačiau yra sudėtingesni, kirilica su savo kampuotoms raidėmis gali būti gera alternatyva, kaip ir arabiški rašmenys, kurie yra idealiausi, kai reikia burnoje pagaminti daugiau skysčių. Kai jau įgysi daugiau įgūdžių, galėsi pereiti prie profesionalų naudojamų „gyvatuko“ ar „piktojo eskimo“ technikų, tačiau apie jas – kitą kartą.

Kaip padoriau sekso metu vadinti moters vaginą?

Jokiu būdu ne vagina – toks terminas tinka naudoti tik per medicininę apžiūrą, egzaminus, teisme ir pan. Ir ne tuo bjauriu rusišku žodžiu iš P raidės, prie kurio esi įpratęs. Ir ne tuo senoviniu lietuvišku terminu „putė“, kurį naudoja mamos, prausdamos savo mažąsias dukreles. Rimtas vyras turi demonstruoti apsiskaitymą, todėl optimalu sekso metu ją vadinti „bebriuku“ (jei ji viena) ir „bebriukais“ (jei jų daug). Šio žodžio nedraudžia įstatymas, lietuvių meilužiai jį žinojo dar iki Kurto Vonneghuto, tai yra labiausiai paplitęs gražus literatūrinis terminas – švelnus ir iškalbingas. Ir priimtiniausias – nė viena vagina neįsižeis taip pavadinta.

Ar reikia klausti sekso partnerės, ką man galima daryti, ar ko ne?

Sekso metu klausti leidimo privaloma tik vienu vieninteliu atveju – kai užsinori pasimėgauti analiniu. Tačiau visai nevyriškai ir netgi juokingai skambės, jei klausi, „ar galiu paliesti tavo krūtį?“. Skaityk jos kūno kalbą – jis aiškiai praneš, kas jai patinka, o kas ne.


Ar man būtina naujai merginai pateikti savo turėto lytinio gyvenimo istoriją?

Tik tuo atveju, jei to reikia dokumentams kreditui gauti, ir tokią istoriją reikia nupasakot notaro arba policininko akivaizdoje. Juokauju, žinoma. Atsipalaiduok. To daryti nereikia, kaip ir nereikia naujai mergina pasakoti apie savo buvusiąsias. Tačiau jei Tavo praeities laimikio atvaizdas puikuojasi moteriškus apatinius reklamuojančioje nuotraukoje ar yra viena iš kažkurių „pupyčių“, kurią matote kartu vartomame žurnale – šį faktą būtina paminėti, šiaip, grynai akademiniais sumetimais.

Seksas su mano mergina nuostabus, bet mane „žudo“ jos garsūs riksmai. Ką daryt?

Kimšti jai burnos raudonuoju guminiu bumbulu gal ir nereikia, tačiau būtina pagalvoti, kas konkrečiai sukelia tuos jos riksmus. Kai kuriais atvejais ji gali rėkti nesąmoningai, tačiau absoliučioje daugumoje atvejų ji tai daro su konkrečiu tikslu. Pavyzdžiui, patvirtina, kad tai, ką Tu darai, darai gerai. Taip pat gal bando pakaitinti Tavo ego, bet labai dažnai – suteikia Tau galimybę suvokti, kad turi dar labiau pasistengti. Pastarasis dalykas yra akivaizdžiai Tavo nenaudai, tačiau jei jau kyla įtarimų, kad ji taip išreiškia savo nepasitenkinimą, belieka tik kartu susėsti ir aptarti, ko trūksta. Bet jei jos leidžiami garsai yra malonumo garsai, o Tu nenori kimšti jos burnos, belieka ją mesti ir ieškoti kitos. Nes, patikėk, jos leidžiami riksmai tik garsės ir dažnės, ir apims kur kas daugiau veiklos, nei vien seksas.

Ar įmanoma išvis nepatirti orgazmo?

Išvis ar tik su Tavimi? Būtent tai yra šio klausimo esmė. Pabandysiu paaiškinti, kodėl. Vertinant evoliuciniu požiūriu, orgazmas buvo ir tebėra pasąmoninis mūsų organizmo pasirinkimas, toks pat, kaip ir vyrų krūtų speneliai, kurie tarsi nelabai kam yra reikalingi, tačiau buvo reikalingi žmogaus kūnui, kuris suvokė, kad žindančios moterys yra sveikesnės ir turi galimybę perduoti genus iš kartos į kartą. Taip pat ir orgazmas – žmonės, kurie turi galimybę jį patirti, visada norės jį patirti, nes tai yra evoliucijos sąlyga. Netgi mergaitės, kurioms, technine prasme, orgazmas yra nereikalingas, pasąmonėje nori jį patirti, kaip ir berniukiškas kūnas per visą žmogaus istoriją nusprendžia turėti krūtų spenelius. Aišku? Dabar atsakant į Tavo klausimą – taigi, beveik kiekvienas žmogus turi galimybę patirti orgazmą, tačiau nedaugelis žino, kaip jį iš tikrųjų pasiekti. Kaip bebūtų keista, bet praktiškai šimtas procentų pasaulio vyrų ir devyniasdešimt procentų pasaulio moterų pasiekia legalų brandos amžių taip ir nepatyrę jokio orgazmo (nemaišyk tikrojo orgazmo su masturbacijos pojūčiais ar ejakuliacija nerangaus paaugliško sekso metu!). Daugelis brandžių moterų net nesuvokia, kad patiria orgazmą, nes jo tiesiog nepastebi – vienos dėl to, kad yra pernelyg užsiėmusios, kitos dėl to, kad jų iš principo neįmanoma patenkinti. Todėl pats turi nuspręsti, kiek daug darbo Tau pačiam reikės įdėti, kad kažkas tai galėtų patirti.

Daugiau Giedriaus Drukteinio įžvalgų rasite tinklapyje elegancija.eu