„Žinai, aš geriau paskaitysiu“

Suprantama, gali būti pavargęs, bet šitaip vangiai reaguoti į kvietimą pasimylėti draudžiama. Bent trumpam susiimk ir ištark: „Negaliu patikėti, kad taip sakau, bet šiandien siaubingai pavargau.“ Pažadėk grįžti prie šios temos, tarkime, ryte ir padaryti viską, ko tik ji panorėtų. Psichologai tvirtina – kai moteris žino, kad ja domimasi, ji nusiteikusi daryti nuolaidų.

„Tavo orgazmas tikras kaip Kobzono antakiai“

Nekaltink jos, juo labiau miegamajame. Abejones galėsi išsakyti kur nors kitur, kitais žodžiais (būtų gerai, jei ankstesnio pokalbio tema būtų susijusi su šiuo pokalbiu). Taigi – tau pasirodė, kad ji mėgina simuliuoti orgazmą, bet to nereikėtų daryti, nes tu nori, kad jūsų santykiai būtų maksimaliai nuoširdūs, juk abipusė pareiga – nuostabus dalykas, kurio tau ir trūko santykiuose su ankstesnėmis moterimis.

„Beje, ar seniai tikrinaisi nuo lytiniu keliu plintančių ligų?“

Kad ir kaip aptakiai šito klaustum, kiekviena moteris išgirs štai ką: „Man atrodo, tu kažkuo sergi.“ Net jei jūs neseniai pažįstami, net jei iš tiesų dėl to nerimauji (turi teisę), reikia elgtis kitaip. Pateik tai kaip savo iniciatyvą – neva jūsų abiejų labui nori pasitikrinti dėl visa ko. Ir pasiūlyk kartu nueiti į kliniką – taip bus patikimiau. Tada jokia moteris neišgirs kaltinimo savo adresu, o tai svarbiausia.

„Tikrai galvojai, kad man tai turi patikti?“

Dėl tokio pobūdžio frazių moterys ir vadina vyrus ožiais. Nesakyk, kad jai kažkas nepavyksta. Sakyk, kad norėtum išmokti sutekti jai daugiau malonumo. „Ko norėtum arba ko nebedaryti?“ Ji papasakos ir greičiausiai paklaus to paties. Štai tada ir galėsi papasakoti, kas tau patinka, o kas nepatinka. Atsimink svarbiausią gudrybę – kiekvieną nepasitenkinimą slėpk tarp dviejų komplimentų, ir viskas bus gerai.