Po to, kai Rusijos portalas life.ru publikavo skandalingus vaizdo įrašus iš populiariame Monte Karlo (Monakas) klube „Twiga“ praūžusio vakarėlio, visuomenėje kilo didžiulis triukšmas – gyventojai komentaruose iš peties vanoja čempionate nieko neparodžiusius, tačiau naktiniame klube iš širdies (ir kišenės) pasilinksminusius Aleksandrą Kokoriną ir Pavelą Mamajevą.

Pasak vakarėlio liudininkų, iš pradžių į prabangų klubą „Twiga“ (kur staliuko rezervacija kainuoja tūkstantį eurų) užsukę futbolininkai su savo antrosiomis pusėmis elgėsi kukliai ir santūriai, tačiau po kurio laiko atmosfera ėmė kaisti.

Pavelas Mamajevas. AFP/Scanpix nuotr.

Ant stalo ėmė rastis vis daugiau ir daugiau prabangaus šampano „Armand de Brignac“ butelių (kurių vienas klube kainuoja 500 eurų), klube suskambo Rusijos himnas, pasipylė konfeti lietus, buvo uždegtos bengališkos ugnelės, įsilinksminusios futbolininkų antrosios pusės ėmė šokti tiesiog ant minkštasuolių. Pasak vakarėlio liudininkų, Rusijos rinktinės futbolininkai plačiai atvėrė pinigines – vaišino visus klubo svečius, kurių daugumą sudaro auksinis jaunimas iš Italijos ir Rusijos.

Portalas life.ru pažymi, kad per audringą vakarėlį rusų futbolininkai nupirko 500 „Armand de Brignac“ šampano butelių, tad vien šis gėrimas jų kišenes turėjo patuštinti 250 tūkstančių eurų.