Viena labiausiai akį traukiančių personų tapo 52 metų šukuosenų stilistas, taip pat ir dainininkas Sergejus Zverevas, kuris tradiciškai išsiskiria ne tik savo plastinių operacijų pakeistu veidu, bet ir atitinkamu įvaizdžiu.

Žvelgiant į rožiniais aprėdais pasipuošusį, blizgančią karūną ant galvos užsidėjusį stilistą sunku patikėti, kad jo biografijoje galima rasti ne tik faktų iš spindinčio gyvenimo kronikos.

Pasirodo, S. Zverevas prieš daugiau nei trisdešimt metų buvo pašauktas atlikti karinės tarnybos Sovietų Sąjungos kariuomenėje ir du metus tarnavo Lenkijoje, priešlėktuvinės gynybos dalinyje. Pradėjęs tarnybą kaip eilinis, jis užsitarnavo vyresniojo seržanto laipsnį, tapo būrio vado pavaduotoju.

Savo interviu, duotose Rusijos žiniasklaidos priemonėms, S. Zverevas pasakojo, jog būtent tarnyba socialistinėje Lenkijoje, kur požiūris į madą buvo visiškai kitoks nei Sovietų Sąjungoje, jį stumtelėjo į grožio industriją. Be to, S. Zverevas tvirtino, kad vilkėdamas sovietų kario uniformą, jis atrodė toks seksualus, jog „visos merginos buvo jo, pasiruošusios prie budėtojų dalies laukti iki šešių ryto“.

Dar vienas įdomus faktas: S. Zverevas buvo įstojęs į komunistų partiją, ir, kaip prisipažino stilistas, bendrapartiečiai šnairuodavo į pernelyg ryškiu įvaizdžiu išsiskiriantį jaunąjį komunistą.