Nedarykite to lovoje

Girgždančios spyruoklės, į sieną dunksinčios nugaros netinka konfidencialiam seksui. „Rasite kitą vietą – miegamajame ant grindų, vonios kambaryje, rūsyje ar automobilyje“, – pataria sekso prekių parduotuvės savininkas Tristanas Willmarkas.

Mylėtis galima sandėliuke

Kaip jau žinote, lovos girgžda, ypač jei tai sena lova su spyruokliniu čiužiniu, ant kurios miegojai, kai dar gyvenai su tėvais. Rasti kitą vietą kambaryje – linksma užduotis. Drabužinė ar sandėliukas įdomu, nes ten mažai vietos, tad galima išbandyti naujų pozų. O jei ji bus viršuje, patirs dar didesnį malonumą dėl G taško stimuliavimo. Galiausiai galite įsitaisyti su pagalvėmis ant grindų. Svarbiausia – žiūrėti, kad ant galvos neužkristų slidės, o ji neužsigautų į seną, apdulkėjusį lagaminą, prikrautą tavo buvusių merginų nuotraukų.

...arba automobilyje

Atsiminkite klasikinius amerikiečių filmus ir padarykite TAI ant galinės automobilio sėdynės (savo ar tėvų – kaip nuspręsi). Išvažiuokite ko nors nupirkti ir pasimylėkite automobilių stovėjimo aikštelėje. Pasiimkite patiesalą, o saugos diržai tegu pasitarnauja kaip antrankiai. Tik atsiminkite – kad aistringiausiomis akimirkomis automobilis judės ir trauks dėmesį.

Tegu tyla tampa savotišku žaidimu

Kai negalima dejuoti, garsiai kvėpuoti, dūsauti, keiktis, susijaudinimas tik stiprėja, seksas tampa dar erotiškesnis. Bučiniais, glamonėmis stenkitės priversti partnerį išleisti garsą. Jei partneriui tenka įsikniaubti į pagalvę ar užsidengti burną ranka, vadinasi, jums pavyko.

Prabuskite naktį

Tyliai nusistatykite žadintuvą nakčiai. Kai visi miegos, galėsite ramiai skirti laiko vienas kitam.

Apsiribokite preliudija

Jei labai nerimaujate, kad jus išgirs, galima apsiriboti preliudija. Tik svarbu nepersistengti – jei stipriai ją įkaitinsi, ji gali pulti ant tavęs, nepaisydama dūžtančių daiktų. Tai būtų juoko, jei atsakingiausią akimirką į tavo kambarį įsilaužtų visa giminaičių procesija.