Į naujausią skandalą buvo įvelta jo žmona Melania Trump – prieš Donaldą Trumpą kovojantys judėjimo „PAC Make America Awesome“ aktyvistai išplatino nuotrauką-šaržą, kuriame pavaizduota ant kailinių susirangiusi, papuošalais pasidabinusi nuogutėlė Melania Trump. „Pasitikite Melanią Trump, Jūsų naująją pirmąją ledi. Arba palaikykite Tedą Cruzą“.

Donaldo Trumpo reakcijos ilgai nereikėjo laukti – savo paskyroje socialiniame tinkle jis išliejo kibirą pykčio, kaltindamas Tedą Cruzą – savo varžovą kovoje dėl prezidento posto. „Tedas melagėlis ką tik panaudojo Melanie nuotrauką, publikuotą žurnale GQ, savo reklamoje. Atsargiai, Tedai melagėli, kitaip aš paviešinsiu tavo žmonos paslaptis“, - savo paskyroje rašė įsiutęs Donaldas Trumpas, nepatikslinęs, kokias Heidi Cruz paslaptis jis turi mintyje.

Tedas Cruzas patikino, jog nuogos Melanie Trump nuotraukos panaudojimas reklamoje, raginančioje palaikyti jį, nėra jo komandos darbas. „Donaldai, jei pabandysi įžeisti Heidi, pasirodysi esąs dar bailesnis nei kad galvojau“, - pridūrė Tedas Cruzas.

Atvira Melania Trump (tada dar – Melania Knauss) fotosesija žurnalui GQ buvo surengta dar 2000 metais – tuomet slovėnų modeliui ir dizainerei buvo 29 metai, ji jau draugavo su turtuoliu, tačiau dar nebuvo ištekėjusi.

Jų santuoka buvo užregistruota 2005 metais, o po metų moteris savo 24 metais vyresniam sutuoktiniui pagimdė sūnų Barroną. Santuoka su Melania Donaldui Trumpui tapo trečiąją, iš viso jis turi penkis vaikus.

Donaldas Trumpas ir Melania Trump 2005 m.

Donaldas Trumpas ir Melania Knauss 2004 m.

Donaldas Trumpas ir Melania Trump. 2015 m.