Kuo daugiau dėmesio skirk savo telefonui


Vyras, sutelkęs visą dėmesį į savo telefono ekraną, atbaido 75% potencialių partnerių. Tu ne tik atrodysi silpnas ir nesaugus, pati moteris įsivarys nepilnavertiškumo kompleksą, nes manys, kad ji yra tokia neįdomi ar nepatraukli, jog nesugeba patraukti Tavo dėmesio. Nori pakilti į „devintą dangų”? Įsijunk „skrydžio režimą”.

Kalbėk nusikaltėlių žargonu

Atrodysi kaip sėdėjęs, o juk pas mus, žinia, „normalus” yra tas, kuris „sportuoja, sėdėjęs…” Tavo kalbą bet kuriuo atveju atsakingai vertina devynios iš dešimties moterų – nes Tavo kalba gali tapti jos vaikų kalba. Gerai išauklėtas vyriškis gerai auklės ir savo vaikus. Netgi nėra svarbu, kokį Tu padarysi dėmesį – tai tiesiog selekcinis procesas. Nesupranti, ką reiškia žodis „selekcinis”? Tiesiog „atrankos” – to užteks.

Gūžkis ir nežiūrėk jai į akis

Beveik visos merginos ieško Tavyje pasitikėjimo savimi požymių. Neprarask šanso paspekuliuoti savo stiliaus jausmu. Kai kurios Tavo aprangos detalės – nosinaitė krūtininėje švarko kišenėlėje ar „moteriškų” spalvų kaklaraištis (rožinis ar žydras) leis jai suprasti, kad Tu nė kiek neabejoji savo vyriškumu.

Nevalyk dantų

Jau seniai žinai, kad gintariniai dantys – tai ne tik neestetiška, bet ir skleidžia blogą kvapą. Blogi dantys taip pat siunčia ir signalą apie Tavo prastą finansinę padėtį. Tiesiog atmink – aštuonios iš dešimties moterų per pirmą pasimatymą žiūri arkliui į dantis.

Renkis bet kaip

Septynios iš dešimties moterų Tave vertins „pagal rūbą”. Dar prieš Tau atveriant burną, Tavo apranga daug ką papasakos apie Tave. Megztinis su V formos iškirpte, marškiniai su sagutėmis prisegtais apykaklės kampučiais, išlygintos chaki spalvos kelnės ir nenumindžioti batai – štai ir atrodai panašus į žmogų.