Moters interesus ginantis advokatas Inbaras Levas portalo newsru.co.il redakcijai papasakojo, jog kai sutuoktiniai peržengė keturiasdešimtmečio ribą, vyras savo žmonai pareiškė, jog ji nustojo jį dominti lovoje, tačiau būdamas doru žmogumi, nenori antrajai pusei būti neištikimu. Nuo neištikimybės esą pagelbėtų grupinis seksas.

Žmoną toks sutuoktinio pareiškimas suglumino, tačiau nenorėdama prarasti vyro, sutiko su jo sąlygomis. Pasak moters, vyras du kartus į namus buvo atsivedęs gražias jaunas moteris, tačiau paprašytas papasakoti, kaip ir kur su jomis susipažino, atsisakė atskleisti šias detales. Žmona, įtarusi, kad vyras kažką slepia, pasirausė jo mobiliajame telefone, ir, kaip tvirtina advokatas, apimta siaubo suvokė, jog ji buvo atsidūrusi vienoje lovoje su prostitutėmis.

Ši žinia perpildė jos kantrybės taurę ir ji paprašė rabinų teismo ją išskirti su vyru (kurį esama situacija tenkina ir skirtis jis nenori). Žmona prašo, kad vyras jai duotų „getą“ (savotišką paleidžiamąjį raštą judaizmo religijoje) bei kiek daugiau nei 116 tūkstančių eurų, numatytų pagal „ktubą“ - vedybinę sutartį.

Rabinų teismas savo nuosprendžio kol kas nepaskelbė.