1. Pratęsk „pradžią“


Vyrai pasiekia orgazmą vidutiniškai per 4-8 minutes. Moterys – per 20-40 minučių. Skirtumas tarp jūsų – nuo 12 iki 36 minučių. Užpildyk jį preliudija.

2. Preliudija už miegamojo ribų

Preliudija – tai privalomas elementas. Ir ji ne visu 100 proc. susijusi su seksu. Siųsk jai vulgarias SMS žinutes, dalyk komplimetus, siūlyk masažą – visa tai gali būti kažko didelio pradžia.

3. Stenkis išsilaikyti kuo ilgiau


Išmok „Start-Stop“ metodą. Tikimės, kad tau nereikia aiškinti, ką tai reiškia. Ir atmink, kad per vieną naktį niekas nepasikeis. Daugumai vyrų tai tarsi vizitas į sporto salę. Tą reikia daryti reguliariai. Tu turi reguliariai dirbti, kad išsilaikytum lovoje kuo ilgiau.

4. Naudokis lubrikantais

Žmonės lubrikantą laiko ramentu, bet šis daiktas padeda visiems. Iš tiesų tai yra aksesuaras, kuris turėtų stovėti ant spintelės šalia kiekvienos lovos.

5. Nusipirk sekso žaisliukų
Kai kurie vyrai iš pradžių gėdijasi siūlyti naudotis tokiais dalykais, bet verta atminti, jog tai nebyloja apie problemas, tai tik priedas, o ne tikro sekso pakaitalas.

6. Keisk misionieriaus pozą

Tam, kad padėtum moteriai pasiekti orgazmą šioje pozoje, pajudėk šiek tiek aukščiau, kad tavo krūtinė būtų ties jos pečiais. Taip tavo penis trinsis į jos klitorį. Pozos, kuriose moteris yra viršuje, leidžia jai daugiau kontroliuoti įsiskverbimo kampą ir trinties greitį.

7. Masturbacija – tavo draugas
Anorgazmijos atvejų (negalėjimas pasiekti orgazmo) moterų tarpe mažai. Todėl daugumai jų tiesiog reikia surasti tinkamą metodą. Mažai tikėtina, kad ji negali pasiekti orgazmo, jei ji pakankamai gerai pažįsta savo kūną. Pusė moterų pirmą kartą patiria orgazmą būtent masturbacijos metu. Pabandykite tai atlikti kartu.

8. Daugkartinis orgazmas – tai ne mitas


Daugumai moterų laiko atsigauti prireikia daug mažiau, nei vyrams. Tai reiškia, kad jos gali pasiekti dar vieną orgazmą (ar kelis) netrukus po ankstesniojo. Paprastai pora deda tašką po to, kai vyras pasiekia orgazmą, ypač jei moteris taip pat nesiskundžia. Tame nėra nieko blogo, bet tie, kurie nori paeksperimentuoti, gali pamėginti eiti toliau.