Eksperimento metu moterys, kurios tikino esančios heteroseksualios, žiūrėdamos seksualius nuogų moterų video, parodė tuos pačius fizinio susijaudinimo ženklus, kaip ir tada, kai žiūrėjo video su seksualiais vyrukais: sustiprėjo kraujo antplūdis į jų genitalijas ir išsiplėtė jų akių vyzdžiai.

Tai rodo, kad heteroseksualios moterys gali turėti lankstesnį seksualumą. Tai reiškia, kad jas gali užvesti tiek vyrai, tiek moterys – sako studijos autorius Gerulfas Riegeris, mokslų daktaras, Esekso universiteto (Didžioji Britanija) psichologas.

Kita vertus, vyrai yra linkę būti mažiau lankstūs tame, kas juos užveda. „Atlikome keletą tyrimų su vyrais, ir dauguma heteroseksualių vyrų gali būti sujaudinti tik moterų, - priduria jis. - Apskritai, pagal vyriško penio reagavimą į tam tikrus vaizdus galima patikimai nustatyti jo seksualinę orientaciją“.
Tačiau tai nereiškia, kad visos moterys būtinai susijaudina tada, kai susiduria su kita menkai apsirengusia moterimi. Susijaudinimas yra labai individualus dalykas, ir kas jaudina vieną moterį, nebūtinai patiks kitai.

Be to, net jeigu mintys apie kitas merginas ją užveda, ji nebūtinai norės grupinio sekso.
„Seksualinis susijaudinimas gali būti automatinis ar nesąmoningas, - sako psichologas. - Seksualiniai ar romantiniai santykiai su kita moterimi nebūtinai yra tai, ko ji iš tiesų nori“.

Tai kaip žinoti šimtu procentų? Įvertink jos susidomėjimo lygį paklausdamas, ar ji norėtų pažiūrėti lesbiečių porno kartu su tavimi. Jeigu ji sutinka ir jai tai patinka, tada gali pasiūlyti grupinio sekso idėją patogioje vietoje, pavyzdžiui, jos ar tavo namuose. Jeigu ji sako „ne“, tau greičiausiai nepavyks pakeisti jos nuomonės. Todėl nespausk jos.