Avinas yra užsispyręs ir agresyvus, lovoje jis perima iniciatyvą. Jo arkliukas – spontaniškumas, meilės žaidimą jis gali pradėti pačiose netikėčiausiose vietose. Vyrui Avinui geriau iš karto neduoti to, ko jis nori, uždelsimo taktika įaudrins jį, o susikalbėjimas lovoje gali priešingai privesti prie susidomėjimo praradimo. Šio ugnies ženklo moterys yra įdomios ir energingos meilužės, kurios nepasižymi ištikimybe.

Jautis yra žinomas kaip idealus partneris, jam niekada neskauda galvos. Jis labiau mėgsta rutiną, jo seksualinių pozų pasirinkimas yra pastovus ir jos yra patogios tiek jam, tiek jo partneriui. Tačiau tai nereiškia, kad Jautis yra nuobodus lovoje. Tai vienas jausmingiausių Zodiako ženklų, kadangi jį veikia Veneros planeta. Vyras-Jautis neieško sekso nuotykių, bet partnerė niekada „neatšąla“ dėl jo nepaaiškinamos traukos bei švelnumo. Moteris-Jautis yra labai viliojanti, meilės aktui pasitelkia visą savo kūrybiškumą. Ji nepakenčia grubumo ir šiurkštumo.

Dvynių ženklo atstovai linkę į pokyčius, bet visgi užmegztas ryšys su jais bus vienas ryškiausių jūsų gyvenimo prisiminimų. Dvyniai visada yra pasiruošę patirti malonumų, mėgautis įvairiais dalykais. Yra lengva jiems įtikti lovoje, jie iš partnerio nereikalauja seksualinio rafinuotumo. Dvyniai itin mėgsta žodžių žaidimus, ypatingai lovoje. Taigi, šio ženklo atstovai vyrai dievina erotinius pokalbius mylėjimosi metu, o iš prigimties novatoriškos moterys Dvynės išsaugo intymius santykius puikiais.

Žmones, gimusius po Vėžio ženklu, veikia Mėnulis, todėl jų seksualiniai santykiai grindžiami giliu emociniu artumu. Vėžiai pirmenybę teikia ilgoms preliudijoms bei švelniam, neskubiam seksui. Vyras-Vėžys yra vangus lovoje, jis mėgaujasi stipriu nematomu ryšiu. Po sekso jis mėgsta pagulėti, apkabinti savo partnerę. Moteris-Vėžys – švelni ir jausminga meilužė, bet tuo pačiu labai aktyvi, nes nori jaustis reikalinga. Jos santykiai grindžiami jausmais, o ne malonumo bei intelektualiniais ryšiais.

Troškimas visada būti dėmesio centre Liūtą verčia pasiryžti atlikti drąsius seksualinius žygdarbius. Jis labai dosnus ir aktyvus savo partnerio atžvilgiu. Nepaisant to, kad Liūtas mėgsta būti apsuptas žmonių, jis yra stebėtinai pastovus ir atsidavęs savo mylimam žmogui. Šio ženklo vyras yra ypač drąsus lovoje. Jis nebijo išbandyti naujovių, jo glamonės yra ekstravagantiškos. Liūtė moteris taip pat žinoma dėl savo gyvumo, ugningumo ir kūrybiškumo sekse.

Mergelė – iš prigimties perfekcionistė, kruopšti ir tvarkinga, kas pasireiškia ir miegamajame. Su moterimi Mergele negalima skubėti sekse, ją reikia paimti lėtai tam, kad viskas vyktų sklandžiai ir nuosekliai. O vyrui svarbu mylėtis tam tikromis tinkamomis sąlygomis, kas kartais daro jį veidmainiu. Mergelė yra tokia teisinga ir racionali, kad vargu, ar ji užsiims paviršutiniškomis intrigėlėmis ar vienos nakties nuotykiu.

Svarstyklės yra sudėtingiausias Zodiako ženklas gundymo požiūriu. Šie grožio ir harmonijos mėgėjai mieliau renkasi romaną, o ne seksą. Svarstyklės neskuba kurti intymių santykių, tačiau vėliau kantrus partneris yra apdovanojamas pačia nesavanaudiškiausia meile ir aistra. Jos suteikia ne mažiau, nei kad gauna. Tam, kad teisingai nuteikti vyrą-Svarstykles, reikėtų pasitelkti jo aštrius skonio ir kvapo pojūčius. Viliojantis aromatas ir patiekalas su afrodiziakais – tai, ko reikia! O moterys-Svarstyklės geidžia romantiškų meilės glamonių ir saldžių pokalbių sekso metu.

Skorpionas – vienas iš pačių intensyviausių ir nepasiduodančių Zodiako ženklų – itin ambicingas ir didelis meilužis. Jis niekada nenuvils lovoje, kadangi turi laukinę vaizduotę ir polinkį tyrinėti tabu, išmėginti tai, kas draudžiama. Kaip moteris, taip ir vyras Skorpionas nebijo išbandyti netradicinius dalykus, jiems reikalingi aistringi ir pasitikintys savimi partneriai, gebantys žengti koja kojon su jų prigimtimi.

Šaulys – tikras nuotykių mylėtojas, kuris nėra sutvertas ilgalaikiams santykiams. Jis impulsyvus, bet romantiškas, atviras santykiuose. Iš visų Zodiako ženklų vyrų lengviausia yra suvilioti būtent Šaulį, nes jis yra nesudėtingos prigimties. Suteikti jam tai, ko jis nori – visiškai nesunku, nes jo sekso poreikiai yra tradiciniai. Moteris-Šaulė kiek sudėtingesnė, ji pasiruošusi nors ir kiekvieną dieną mėgautis seksualiniais nuotykiais bei tyrinėjimais.

Ožiaragis – mažiau drąsus Zodiako ženklas. Jis atsargus, visada remiasi normomis, vertina tradicijas. Vyras-Ožiaragis negali tiesiog užsiimti seksu, jam yra svarbu laikytis visų formalumų, kas kartais gali erzinti. Sekso metu jis aktyvus ir neišrankus. Tam, kad suviliotum moterį-Ožiaragę, tau teks paplušėti iš peties, bet nusiėmusi kaukę ji taps geriausia seksualine partnere!

Savotiškasis Vandenis – atvirai nusiteikęs mąstytojas, už fizinį artumą labiau vertinantis intelektualinius mainus. Taigi, vyras-Vandenis yra sekso metu galvą apsukantis meilužis, nepailstamai tyrinėjantis netradicinius mylėjimosi būdus, bet tuo pat metu jis nejaučia didelio poreikio fiziniam intymumui. Moteris, gimusi po Vandenio ženklu, gali pasirodyti suvaržyta, tačiau kai tik įpras prie savo partnerio, ji atsiskleis ir taps labai aistringa, kartais netgi pernelyg iniciatyvia meiluže.

Žuvys dėl savo ryškios vaizduotės yra labai įdomūs meilės partneriai, kurių kūrybiškumas ir naujovių ieškojimas lovoje neleidžia užgesti seksualinei ugniai netgi po daugelio bendrų gyvenimo metų. Šio Zodiako ženklo vyras ypatingai susijaudina karšto ginčo ar diskusijos metu. Moteris-Žuvys pasižymi laukine ir nesutvardoma fantazija, ji niekada neatsisakys sudalyvauti erotinių vaidmenų žaidimuose.