Tačiau galų gale ir jis išreiškė savo požiūrį į pasaulį sujudinusios „Islamo valstybės“ (ISIS) išpuolius.

Daugiau nei keturiolika su puse milijono sekėjų socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje turintis Danas Bilzerianas dažnai publikuodamas pikantiškas nuotraukas su menkai apsirengusiomis dailiosios lyties atstovėmis kasdien savo gerbėjų armiją padidina keliais šimtais žmonių.

Tokią auditorija turinti garsenybė gali būti veiksmingesnė nei kai kurie leidiniai, portalai ar televizijos stotys. Tad vis labiau aštrėjant fanatiškai nusiteikusių „Islamo valstybės“ kovotojų problema, nuošalyje nutarė nelikti ir „Instagram“ karaliumi tituluojamas Danas Bilzerianas, savo laiku pats savo kailiu patyręs, ką reiškia būti jūrų pėstininku.

Tiesa, savo požiūrį į radikaliuosius islamistus ekstravagantiškasis milijonierius išdėstė sau būdingu stiliumi: savo paskyroje paskelbė dviejų merginų, dykumoje šaudančių iš automatinio ginklo, nuotrauką,ties kuria brūkštelėjo viso labo du žodelius: „Stop Isis“. Įdomiausia, jog šioje nuotraukoje merginos yra gana padoriai apsirengusios – paprastai Dano Bilzeriano „Instagram“ fotokronikoje vyrauja pusnuogės gražuolės.

Nuotrauka Dano Bilzeriano paskyroje raginanti stabdyti ISIS. „Instagram“ nuotr.