Priversk ją pastebėti


Užeik į bet kokį barą penktadienio vakarą ir įplauk į galimybių jūrą. Vaikinai gali bijoti rizikuoti. „Mes esame būrys gyvūnų, kurie yra užprogramuoti žaisti saugiai ir sekti paskui bandą, – teigia Hornsey. - Bet būsimas buvimas suaugusiu reiškia žinojimą, kada reikia pritapti, o kada išsiskirti iš minios“. Vietoj to, kad susitapatintum su savo vilkų gauja, pasiknisk savo spintoje ir atrask išvaizdą, kuri paverstų tave Alfa patinu.

Visada prie savo aprangos priderink kokį nors madingą, šiek tiek iššaukiantį aksesuarą. Pavyzdžiui pradėk nuo baltų marškinėlių ir balto švarko, dėl kontrasto pridėdamas šiek tiek aptrintus džinsus. Tai sukelia susidomėjimą.

Kiti metodai pasitelkiant šį principą: vietoj laikrodžio nešiok odinę apyrankę. Po odiniu švarku apsirenk solidžius marškinius. Suporuok kostiumines kelnes ir sportbačius, solidų švarką su džinsais ir t.t. Pakeisk savo sportinius kvepalus žemiškesniu kvapu, tokiu kaip pačiulių.

Būk ryžtingesnis

Visada akivaizdu, kada tikiesi kažko daugiau. Pavyzdžiui, pažinčių svetainėse: dauguma vaikinų flirtuoja savaičių savaites, kartais netgi mėnesių mėnesius, kol pagaliau imasi veiksmų. „Vyrai užmeta platų „tinklą“ ant pažinčių svetainių ir programų, bet ne visada aišku, kada juos iš tikrųjų kažkas domina, – teigia Paulette Sherman, psichologė ir santykių ekspertė. - Staigiai žengtas pirmas žingsnis parodo, kad esate užtikrintas ir savimi pasitikintis vyras“. Be to, toks gestas reiškia, kad nežaidžiate ir nešvaistote merginos laiko veltui.

Eik prie reikalo

Varyk iškart prie geriausios dalies. Programos kaip „HowAboutWe“ ir „Tinder“ skirtos greitiems pasimatymams - pasinaudok jomis. Būsi maloniai nustebintas, kokios imlios pasiūlymams moterys, jeigu pasirinksi tinkamas vietas susitikimams.

„Palengvėja iškart supratus, ar yra potraukis, ar ne, - sako ji. - Vyras, kuris vilkina, gali atrodyti silpnas, jeigu tik kalba ir nesiima veiksmų“.

Eik tiesiai šviesiai prie reikalo ir išvengsi nereikalingų įsipareigojimų. Taikykis į tikslą pasitelkęs visą drąsą ir pasitikėk savimi. Išbandyk kažką panašaus kaip „Noriu pavaišinti tave gėrimu. Rytoj vakare. Tinka?“

Mažiau bijok

Pasak šeimos ir santykių terapeuto Paulo Hokemeyerio „vyrai mėgsta žaisti saugiai, nes bijo nejaukių situacijų ir didelės tikimybės būti atstumtam. Kai mes jaučiame baimę, mūsų primityvioji smegenų dalis skatina mus vengti pavojaus“.

Manyk, kad drąsa tik dar vienas raumuo, kurį turi treniruoti ne ką mažiau nei savo bicepsus, teigia Honsey: „Praktikuok buvimą kitokiu. Leisk potencialiai gėdai ir nejaukumui tol grūdinti tave, kol suprasi, kad tame nėra nieko bloga“.

Nuogas šok į baseiną

Demonstruok savo drąsą tokiais būdais, kurių ji niekada nepamirš: kurią nors naktį šok nuogas į vietinį baseiną, pasimylėk ofise pasibaigus darbo valandoms.

Netgi mažytės akimirkos gali palikti neišdildomą įspūdį, teigia intymių reikalų žinovė Debby Herbenick, kuri vis dar pamena vieną vaikiną, flirtavusį su ja lėktuve. „Truputį pabendravęs jis atsistojo, kad nueitų į tualetą. Jis užmovė man savo ausines ir nuėjo nieko nepasakęs. Tai buvo drąsu ir seksualu - niekada to nepamiršiu. Jeigu tuo metu nebūčiau turėjusi vaikino, būčiau atsakiusi „taip“, jeigu jis būtų pakvietęs mane į pasimatymą“.

Skelbk karą nuoboduliui

Pasak Duke'o universiteto profesoriaus ir knygos „Nuspėjamai neracionalu“ knygos autoriaus Dano Ariely, dauguma porų yra linkusios pakliūti į kasdienybės ratą. Tokie mes jau esame ir bėgant laikui kuo toliau, tuo mažiau tas kasdienybės ratas teikia malonumo.

„Mūsų smegenys linkusios greitai prie visko prisitaikyti ir tada mes taip stipriai nereaguojame į tam tikrus dalykus kaip anksčiau. Jie tampa baltu triukšmu, - sako Ariely. - Tačiau kai jūs ir jūsų antroji pusė dalijatės nauja patirtimi, jus sieja nuotykių dvasia, kuri verčia jus labiau džiaugtis ir mėgautis ta patirtimi“. Ši teigiama energija tik stiprina santykius.

Nuobodžiaujančių moterų - daug

„Trys žodžiai: seksas restorano tualete“, - sako Herbenick. - Nusivesk ją į artimiausią tualetą ir numauk jai kelnaites“.

Yra didelė tikimybė, kad jai patiks toks būdas sujaukti rutiną. 2013 metų apklausa, atlikta „Good in Bed“ tinklalapyje, parodė, kad 28 proc. moterų nuobodžiavo savo santykiuose, o kiti 25 proc. buvo ant savo „nuobodžiavimo ribos“.

Jeigu išdykavimų restorano tualete neužtenka, galite eiti paprastesniu keliu: kai kitą kartą kur nors skrisite, užsimeskite ant kelių antklodę ir užsiimkite žaismingomis glamonėmis, siūlo Herbernick, kurios kelionės lėktuvu gerokai įdomesnės nei mūsų: „Išsiaiškinkite, kaip arti galite privesti vienas kitą prie orgazmo prieš pasiekiant kelionės tikslą. Pasilikite veiklos viešbučio kambario duše, po to kai jame užsiregistruosite”.