Didelė tikimybė, kad šios sekso pozos buvo tavo arsenale nuo pat tos dienos kai įsigijai savo pirmąjį sargį. Nuo seno vyrai pasikliovė tokiomis standartinėmis sekso pozomis kaip misionierius, nes jos lengvos, patikimos ir to pakanka malonumui pasiekti, bet paaiškėjo, kad dauguma moterų šiuos laiko patikrintus standartus patyliukais keikia.

Norėdami atskleisti moterų nusivylimą konsultavomės su geriausiais ekspertais, kad atskleistume, kodėl jūsų mėgstamiausios pozos netenkina merginų poreikių ir ko griebtis, kad patenkintumėte jų seksualinius poreikius.

Šuniukas


Kodėl jai tai nepatinka? Elementaru – tai per daug skausminga. „Problema yra ta, kad per giliai skverbiantis, dažniausiai „taranuojant“ gimdos kaklelį, seksas yra daugiau skausmingas nei aistringas“, – teigia gydytoja Sara Gottfried, knygos „The Hormone Cure“ autorė. Be to, jeigu visiškai „išeinate“ ir vėl „įeinate“ į ją, jai sunkiau išlikti sudrėkusiai, aiškina gydytoja.

Tyrimo metu moterys atskleidė, kad šuniuko poza joms nėra pakankamai intymi. Nors grubus seksas gali būti išties nuostabus jeigu jis patinka abiems partneriams, daugumai moterų reikia intymesnio ryšio su savo partneriu sekso metu. Nors jūs ir mėgaujatės seksu susitelkęs ties jos apvalumais, didelė tikimybė, jog jos matomas vaizdas, kol ji stovi keturiomis lovoje, toli gražu nėra stimuliuojantis.

Kaip tai pataisyti: kad išvengtumėte skausmingos sueities, pakeiskite „taranavimą“ visa jėga lėtais ir negiliais įsiskverbimais. Negilūs įsiskverbimai stimuliuos priekinį trečdalį jos vaginos, kuris pasak sekso terapeutės ir knygos „Suvilioti savo vyrą“ autorės Rebecca Rosenblant yra pati jautriausia dalis.

Intymumui sustiprinti, braukite ranka per jos plaukus, žemyn link jos stuburo, kartkartėmis pasilenkdami į priekį lūpomis įsisiurbkite į jos kaklą. „Ir nepamirškite klitorio stimuliacijos, – pataria daktarė Gottfried. - Vien dėl to, kad esate sutelkęs dėmesį į jos galinę pusę, neturėtumėte pamiršti jos jautriausių vietų“.

Moteris viršuje

Kodėl jai tai nepatinka? Nepasitikėjimas savimi. Remiantis tyrimo duomenimis, dauguma moterų per daug susitelkia į save kai jos yra viršuje. Gydytoja Gottfried teigia, kad moterys dažnai nerimauja dėl to, kaip atrodo jų pilvas, krūtys iš vyro perspektyvos. Ir net jeigu ir manote, kad viršuje esanti jūsų partnerė atrodo kaip roko žvaigždė, net menkiausia abejonė gali užgesinti jos ugnelę.

Kaip tai ištaisyti: Pakeiskite šią pozą šonine pozicija, tokia kaip „šaukštelis“. Tegul ji guli ant nugaros, kol jūs gulite tarp jos kojų 90 laipsnių kampu, laikydamas pakėlęs jos dešinę koją. Judėkite švelniai ir lėtai.

Raitelės poza atbulomis

Kodėl jai tai nepatinka? Nes jai sunku pasiekti orgazmą, be to, šioje pozoje jai ne viskas tinka. „Raitelės poza atbulomis gali atrodyti drąsi ir karšta pozicija, bet kai iš tikrųjų pabandote šią pozą, galite pamatyti, kad ne viskas vyksta pagal planą“, – teigia Jen Landa, knygos „Sex Drive Solution for Women“ autorė. Ši poza ne tik nepatogi sueičiai, bet ir pavojinga partneriui. Kitaip tariant, ši poza gali „nulaužti“ vyro daikčiuką.

Kaip tai pataisyti: jeigu jums patinka ši poza dėl gero vaizdo, pakeiskite ją šuniuku. Ši poza daug praktiškesnė ir joje galima lengviau pasiekti orgazmą. Ją galite patobulinti: atsistokite jai iš nugaros, liepkite jai pasilenkti ir laikytis už stabilaus veidrodžio. Jūs galėsite ne tik mėgautis sueitimi, bet ir abu mėgautis vaizdu veidrodyje.

Misionierius

Kodėl jai tai nepatinka? Partneris nepasiekia visų svarbių „taškų“, sako apklausoje dalyvavusios moterys. „Jeigu nesi užtikrintas savo dydžiu, ši pozicija tikrai nėra geriausias pasirinkimas“, – teigia daktarė Landa.

Kaip tai ištaisyti: vietoj to, kad gulėtumėte krūtine prie krūtinės, laikykite savo krūtinę arčiau jos pečių. Tegul ji sulenkia kojas 45 laipsnių kampu, taip jums bus lengviau stimuliuoti jos klitorį. Žurnalo „Sex and Marital Therapy“ apklausoje buvo nustatyta, kad net 56% moterų, kurios negalėdavo patirti orgazmo paprastoje misionieriaus pozoje, patirdavo pasitenkinimą naudojant šį metodą.

69

Kodėl jai tai nepatinka? Na, sakykim jai nepatinka ši pozicija, nes ji būna „užsiėmusi“.
Pasak mūsų apklausos, moterys teigia, kad joms sunku susitelkti ties patiriamu malonumu ir tuo pat metu suteikti jį savo partneriui. „Tikimybė pasiekti orgazmą priklauso nuo psichologinės būsenos, tad sunku visiškai atsipalaiduoti ir tuo pat metu geriausiai panaudoti savo įgūdžius patenkinant partnerį“, – aiškina gydytoja Landa.

Kaip tai pataisyti: jeigu nori ją maksimaliai patenkinti oraliniu būdu ir pats gauti pasitenkinimą, geriau jau nusiteik keistis rolėmis. Daugelis moterų teigia, kad 69 pozos metu jos negali palaikyti akių kontakto su partneriu, kas sumažina patiriamą malonumą oralinio sekso metu. Taigi, jeigu nori gauti malonumą, suteik jį pirmas savo partneriai ir abu liksite patenkinti.