„Mes stengiamės parodyti savo geriausią pusę būdamos šalia savo vyro, teigia DeAnna Lorraine, Los Andžele įsikūrusi pasimatymų trenerė. - Taigi, kai jis išeina, mes pradedame elgtis kiek keistokai, ir mūsų manymu tai visiškai nesujaudintų mūsų vyrų”.

Tačiau tai ne tik spuogų spaudinėjimas: tavo mergina gali mėgautis padykusiais, o kartais ir seksualiais malonumais. „Buvimas gera mergaite gali būti tolygu būti apvilktai tramdomaisiais marškiniais, – sako gyvenimo trenerė Sasha Cagen, „Quirky Alone” autorė. - Kai moteris lieka viena, ji gali būti bloga ir gali užsiimti jai nederamais užsiėmimais”.

Leidinys „Men's Health“ pateikia kelis variantus, kuo ji užsiima, kai būna viena.

Ji žiūri judviejų pamėgtus serialus be tavęs

Neseniai atliktoje apklausoje 57 proc. moterų teigė, jog jos norėtų „iškrėsti” neištikimybę – tai yra žiūrėti TV serialus be savo mylimojo. Žinoma, jos besaikis noras žiūrėti „Bręstantį blogį” („Breaking Bad“) gali būti nekaltas, ji tiesiog taip į jį įnikusi, kad negali atsiplėšti, arba ji iš tiesų yra kiek susierzinusi, kad ant sofos sėdi ... be tavęs. „Jei esi išlėkęs su draugais ar išvykęs verslo reikalais, ir ji yra dėl to nusiminusi, tuomet serialų žiūrėjimas gali kiek pakelti jai nuotaiką” – aiškina Lorraine. (Cagen taip pat pripažįsta, jog moterys taip elgiasi, kai vyras nėra pilnai atsidavęs santykiams).

Ji žiūri keistus dokumentinius filmus

Jei ji slapčia nežiūri „Deksterio”, tai tavo partnerė greičiausiai žiūri viena tų keistųjų dokumentinių laidų (pvz.: „Mano gyvenimas sveriant 600 svarų”, „Kaupikai”). „Mes mėgstame žiūrėti tikrai keistas laidas, bet kai esame su savo antrosiomis pusėmis, tą daryti tampa tiesiog nejauku”, – teigia Lorraine. Kas gi žavi? „Moterys yra linkusios domėtis emocijomis, vidiniu pasauliu ir keistais buvimo žmogumi ypatumais, – sako Cagen. - Jos mėgsta buvimo žmogumi dramą, o vyrai labiau žavisi konkurencijos drama”.

Ji apžiūrinėja save nuogą veidrodyje

Prieš tau „užsivedant”, suprask, kad ji nesigroži savo kūnu, o greičiausiai kritiškai jį apžiūrinėja. Neseniai britų tyrimas parodė, kad daugiau nei pusė apklaustų moterų kasdien praleidžia 10 minučių stebėdamos save veidrodyje. „Moterys įtraukia pilvą, apžiūri savo užpakalį ir žiūri į savo poras. – sako Lorraine. - Jos pozuoja prieš veidrodį, kad surastų savo gerąsias puses”.
Kaip gali sustiprinti jos atvaizdo tobulumą? Rytais, kai ji rengiasi, paprasčiausiai pasakyk – „Mažute, tu atrodai pritrenkiančiai. Tu esi natūralus grožis – žavinga ir be, ir su makiažu”. Daryk tai pakankamai dažnai, kad ji imtų mėgautis ir grožėtis savo atvaizdu veidrodyje.

Ji šoka namuose. Nuoga.

Yra dvi priežastys, kodėl ji mėgdžioja Miley Cyrus: ji praktikuoja jos judesiukus, kad parodytų tau, arba tiesiog įsivaizduoja esanti popžvaigždė, apie kurią svajojo vaikystėje. Bet kokiu atveju, „tai mums padeda jaustis seksualiomis ir moteriškomis. Daug moterų šoka nuogos su aukštakulniais. Kai kurios dėvi apatinius ir liemenėlę”, – teigia Lorraine.

Netgi jei ji fantazuoja apie striptizą, tu gali to niekada ir nepamatyti. „Būdama viena ji gali būti padykusiai seksuali ir ne taip susirūpinusi dėl buvimo itin seksualiai savo vyrui, – sako Cagen. - Taigi, ji yra labiau atsipalaidavusi”. Kaip tu gali ją padrąsinti, kad ji tau parodytų savo judesiukus? Po kelių taurių vyno paprašyk, kad ji tau pašoktų. O po to berk jai komplimentus kaip beprotis.

Ji prisikemša burną

Jei būdama šalia tavęs ji lesa kaip paukštelis, tai, ko gero, būdama viena ji siaubia šaldytuvą. „Aš sutvarkyčiau visą pakelį bulvių traškučių, – sako Cagen. - Kai kurios moterys be saiko valgo savo kepinius”. Tai ta pati priežastis, kodėl pirmojo pasimatymo metu ji užsisako salotų. „Mes nesijaučiame laisvai priešais vyrą. Kai tik jis palieka mus, mes prisikemšame pilną burną maisto ir iš tiesų juo mėgaujamės. Nori, kad ji būtų savimi šalia tavęs? Pasakyk, kad tikiesi, jog ji valgo tiek, kiek nori, nes ji atrodo velniškai seksualiai tai darydama, – aiškina Lorraine. - Pasakymas moteriai, kad ji seksualiai atrodo ką nors darydama, yra itin padrąsinantis”.

Ji atlieka keistas (ir kiek baisokas) grožio procedūras

Spuogų spaudimas? Tai tikėtina. Bet ji taip pat greičiausiai balina arba vašku depiliuoja savo ūsiukus, šalina nepageidaujamus plaukus bei tvarko nuospaudas ant pėdų. „Mes jaučiame pasitenkinimą šalindamos nuospaudas arba spausdamos spuogus, – teigia Cagen. - O taip pat tai ir atpalaiduoja”. „Kaskart kai moteris spaudžia spuogą, tai yra savotiška terapija, tarsi dar vienas žingsnis link visiškai švaraus veido”, – priduria Lorraine. Nors tu ir galėtum pasiūlyti jai nuskusti kojas ar vienas kitam padaryti kaukes, tą geriausia palikti moterims: „Mes norime, kad vyrai manytų, jog mes natūraliai esame tokios gražios, visada.”

Ji stebi savo buvusiojo feisbuką

Abu dalykai kažkiek kelia nerimą, tačiau skambinti varpais nereikia. „Men’s Health” apklausos metu 70 proc. moterų prisipažino, kad seka savo buvusįjį – ir tai ko gero ne todėl, kad jo ilgėtųsi. „Mums patinka žiūrėti, kieno gyvenimas geresnis – mano ar buvusiojo?, – sako Lorraine. - Mes galime būti be proto įsimylėjusios, bet mus domina ir praeitis”.