Tikimybė, kad jus galite būti „prigauti“, gali padaryti seksą karštesnį ir labiau jaudinantį. Tačiau trys poros, kurios neseniai pateko į naujienų antraštes dėl sekso viešoje vietoje, nebuvo pagautos – jos pačios tai demonstravo! Visa tai įvyko tą patį savaitgalį, praėjusį vasarį.

Penktadienio popietę, 15:30 val., – taip, vidury baltos dienos – viena porelė pradėjo mylėtis ant šaligatvio prie proginių suknelių parduotuvės Čula Vistoje, Kalifornijoje (JAV). Parduotuvės savininkas juos nufilmavo besivoliojančius ant žemės ir besiglamžančius. Pagal liudininkų pasakojimus, drabužių ant jų neliko po 15 minučių. Ir, beje, ši porelė buvo ką tik susipažinusi, rašo „Men's Health“.

Šeštadienį, Tenesio valstijos universitete (JAV), kita pora užsimanė sekso žurnalistams skirtoje ložėje, Neilando stadione. Kaip juos pagavo? Jie tiesiog patys nusiuntė nuotrauką į programėlę „Snapchat“.

Dar labiau sutrikdė nutikimas, kai pora buvo nufilmuota mylintis šuniuko poza priešais eskalatorių nežinomoje metro stotyje. Kai jiems sutrukdė praeivis, moteris apsisuko ir paaiškėjo, kad ant jos krūtinės visą tą laiką kabojo kūdikis.

Būkime atviri: mes netoleruojame tokio skandalingo sekso viešose vietose. Tai gali baigtis nepadoriomis žiniomis žiniasklaidoje ir nepatogiais pokalbiais su šeimos nariais, kai jie atpažins tave televizijos reportažuose. Ir, metro stoties porelės atveju, tikėkimės, tai baigėsi vizitu vaikų teisių apsaugos vizitu.

Tačiau ekspertai sako, kad gyvename auksiniame ekshibicionizmo amžiuje. Matomumas ir stebėjimas gali kai kurias moteris labai užvesti, nes tai priverčia jas jaustis trokštamomis – kas yra dažniausia ir didžiausia moteriška seksualinė fantazija, kaip teigia Ogis Ogas, mokslų daktaras, kognityvinės neurologijos specialistas ir vienas iš knygos „A Billion Wicked Thoughts“ autorius.

Gera naujiena yra ta, kad tu gali maloniai praleisti laiką ir nebūdamas visiškas iškrypėlis ar nusikaltėlis. Tiesiog nedaryk nieko kvailo. Nes galų gale niekas nesupras pasiteisinimo „mane pagavo nevaldoma aistra“.