Per savo karjerą M. Galkinas yra sukūręs daugybę šmaikščių parodijų – nuo politikos veikėjų iki popmuzikos žvaigždžių. Tačiau tai, ką jis išdarinėja Rusijoje ypač populiariame šou „Toč v toč“ (jo dalyviai bando kuo tiksliau įsikūnyti į žinomus dainininkus ir perteikti jų dainavimo manierą), galima vertinti kaip aukščiausią lygį.

Vyresnės kartos muzikos ir kino mėgėjai puikiai prisimena indų filmą „Disko šokėjas“ ir šio filmo hitą „I'm Disco Dancer“, kurį atliko Mithunas Chakraborty. Žvilgtelėkite, kaip į jį persikūnijo Maksimas Galkinas.

Tačiau tikru netikėtumu tapo Maksimo Galkino persikūnijimas į roko monstrą, vokiečių grupės „Rammstein“ vokalistą Tillą Lindemanną, scenoje perteikiantį šiurpinantį įvaizdį ir kuriantį provokuojančius, aštrius šou. Maksimas Galkinas pamėgino tai pakartoti ir, sprendžiant pagal ošiančios salės reakciją, jam tai kuo puikiausiai pavyko.

Na, o tikra vyšnia ant torto – Alos Pugačiovos parodija. Galima tik įsivaizduoti, į kokią ekstazę rusiškos estrados gerbėjus panardina Maksimas Galkinas, ryžęsis drąsiam eksperimentui ir įsikūnijęs į savo sutuoktinę.