Paprastai savo „Instagram“ paskyroje Danas Bilzerianas talpina šokiruojančias nuotraukas, liudijančias apie jo gana palaidą ir prabangų gyvenimo būdą – tokie vaizdeliai platesnių komentarų nereikalauja.

Tačiau Amerikoje švenčiamą Veteranų dieną jis pažymėjo savo gana išsamiu komentaru, pažymėjęs, jog ir jis yra tarnavęs ketverius metus karinėse jūrų pajėgose bei užsitarnavęs veterano vardą. Tarnyba kariuomenėje, pasak ekstravagantiškojo milijonieriaus – ne tik daug ištvermės reikalaujančios pratybos, bet ir naujos pažintys bei draugai.

Danas Bilzerianas. "Instagram" nuotr.

„Kariuomenėje radau kelis draugus – su kai kuriais iš jų praradau ryšį, kai kurie jų jau yra mirę, bet du iš jų yra mano geriausi draugai jau keturiolika metų“, - savo paskyroje rašo Danas Bilzerianas – Gyvenime esu daugybę kartų susimovęs, tačiau apgailestauju nė dėl to, kad kažkas nepavyko, o dėl to, kad kad kažko nepabandžiau. Žmonės daugybę kartų mane bandė mokyti, ką aš turėčiau daryti gyvenime, bet aš neklausiau, ir galų gale viskas pasisuko teigiama linkme“.

Žinoma, Danas Bilzerianas nebūtų tuo, kuo yra, jei savo filosofinės įžvalgos nebūtų iliustravęs atitinkamu vaizdeliu: milijonierius pasidalino vaizdo įrašu, kuriame jis užfiksuotas kariniame visureigyje įsitaisęs prie kulkosvaidžio, iš kurio šaudo papliūpą po papliūpos, kurtindamas šalia jo esančias pusnuoges merginas.