Į tai, be abejo, dažnai įeina oralinis seksas. Ir nors kunilingas yra normali, sveika daugelio vyrų seksualinio gyvenimo dalis, leidinio „Men's Health“ apklausa, kurioje dalyvavo 1500 vyrų, rodo, kad 1 iš 5 vyrų jo nemėgsta. Jeigu esi vienas iš tokių, ekspertai duoda tau kelis patarimus, kaip šį procesą padaryti smagesnį.

Nebūk kvailas - neskubėk

Nepulk stačia galva prie tikslo. Kurį laiką bučiuok ją, glamonėk jos krūtis ir naudok pirštus, kad ją užvestum.

„Kuo arčiau orgazmo ją atvesi prieš pradėdamas daryti oralinį, tuo mažiau laiko tau teks praleisti tai darant“, - sako seksologė ir knygos „Karštas seksas: daugiau nei 200 dalykų, kuriuos gali išbandyti šiąnakt“ autorė Emily Morse.

O štai Nyderlanduose atliktas tyrimas rodo, kad lytinis susijaudinimas panaikina „pasibjaurėjimo refleksą“. 10-15 minučių kvailiojimas gali taip tave užvesti, kad oralinis seksas nesukels tau neigiamų emocijų.

Drėgnesnis būsi karštesnis

Nueik į dušą. „Vanduo praskiedžia skonį ir atitraukia tavo mintis nuo to, ką darai“, - sako Majamio Medicinos mokyklos universiteto seksologė ir medicininių tyrimų profesorė Sonjia Kenya.

Arba pagriebk skonį turintį lubrikantą. „Tokių yra apie 48 milijonai“, - juokauja Kenya. Mūsų mėgstamiausi – valgomi lubrikantai „Oralove’s Delicious Duo“, pavyzdžiui, persikų ir grietinėlės skonio lubrikantai.

Patobulink savo techniką

„Nuoseklus klitorio stimuliavimas yra greičiausias būdas „pribaigti“ moterį“, - sako Kenya. Tačiau jeigu tau nepatinka skonis, tau nebūtina naudotis tik liežuviu.

„Vietoj to, pabandyk švelniai kvėpuoti jai į klitorį, kad šilto oro srovė ją sujaudintų“, - siūlo sexpert.com įkūrėja ir autorė Ava Cadell. - Tada tu gali švelniai kelis kartus nubraukti liežuviu per jos klitorį, aukštyn – žemyn, vietoj to, kad darytum pilną „programą“.

Pasikartok abėcėlę

„Naudokis liežuviu „rašydamas“ alfabetą. Šiuo metodu gali naudotis kaip laiką žudančiu minčių atitraukimu, tačiau taip pat tai duoda tau galimybę pajusti, kurios raidės „įjungia“ jos ekstazės jungiklį“, - sako Kenya (girdėjome, kad moteris iš proto išveda raidės H ir X).

Jeigu tingi „rašyti“ visą abėcėlę, tiesiog paprašyk jos, kad pasakytų, kas jai labiausiai patinka. Kitą kartą, kai darysi jai oralinį, apsiribok tik labiausiai stimuliuojančiomis raidėmis. Tokiu būdu priversi ją pasiekti orgazmą greičiau.