Vyrų su dideliais peniais gyvenimas nėra rožėmis klotas. Problemos jų tyko įvairiose situacijose: pavyzdžiui, kai jie nori nusišlapinti į pisuarą, arba kai nori permiegoti su smulkute mergina. Jei tu manai, kad tai pasakos, pasiklausyk Willie Jordano, Johno Falcono ir Toddo (pastarojo pavardė pakeista jo prašymu). Ši trijulė – problematiškai didelių penių savininkai, kaip juos vadina Brianas Steyksneris, vyrų sveikatos instituto Atlantik Sityje direktorius, rašo „Men's Health“.

„Journal of Sexual Medicine” duomenimis, vyriško pasididžiavimo ne erekcijos metu vidutiniškas ilgis yra 9-10 cm, o erekcijos metu – 11,5-16,5 cm. „Mano turimais duomenimis, jei tavo penis didesnis nei 20 cm, tu priklausai 2 proc. vyrų, turinčių didžiulį penį” – sako B.Steyksneris.
Tačiau kartais nemalonumai, susiję su dydžiu, užgožia visus privalumus. „Pažįstami vaikinai mane laiko alfa patinu, – sako Jordanas. - Nors jeigu pagalvoji, kiek laiko per parą mes naudojame penį būtent dėl sekso? Palygink tai su laiku, kurio metu jis tau atneša nemalonumų, ir paaiškės, kad dydis – ne tavo naudai”.

Paimkime tokį paprastą pavyzdį, kaip važiavimas dviračiu. „Tai paprasčiausias košmaras, – sako Jordanas. - Kur man jį dėti, kai sėduosi ant sėdynės? Tenka sėdėti ant savo penio. Netrukus skausmas užgožia visus kelionės įspūdžius”. Tualete taip pat laukia nemalonumai. „Jei aš nebūsiu atsargus viešajame tualete, būtinai peniu paliesiu pisuaro kraštus“, – teigia Toddas.
Be to, vaikinai turi problemų su prezervatyvais. „Aš naudoju patį didžiausią dydį, 20 cm, ir įsivaizduokite – jis man per mažas”, – sako Falconas. „Kai tau tenka pastoviai prilaikyti gumytę, kad ji nenuslystų, tai stipriai menkina malonumą. Tačiau eigoje jis vis tiek arba suplyšta, arba nusmunka”, – antrina jam Toddas.

Jei tau per mažai jų pavyzdžių, galime užsiminti apie oralinį seksą. „Mano penis yra storesnis už mano riešą, – teigia Falconas. - Mažai kas iš moterų gali su juo normaliai susitvarkyti, todėl mane gana dažnai apdrasko dantimis. Paprastai aš tokiu būdu nebaigiu”.

Psichologinis momentas taip pat vaikinus verčia kankintis. „Kažkaip nepatogu pranešti apie penio ilgį iš anksto, – sako Jordanas. - Todėl kai susipažįsti su kokia nors ypatinga mergina, tave kankina mintis, kaip geriau pasielgti: pasakyti iš karto, ar palaukti, kol viskas savaime paaiškės.”

Neseniai Jordanas nusistatė sau taisyklę: jokio sekso per pirmus tris pažinties mėnesius. Taip jis „atsijoja” moteris, kurios yra susidomėjusios tik jo peniu. „Toks jausmas, kad iki šiol buvau joms svarbus tik dėl penio, o aš noriu susirasti giminingą sielą”, – sako jis.

Jei Jordanui jo penio dydis trukdo susirasti meilę, tai Falconui jis trukdo susirasti darbą. Falconas – jaunas aktorius, kuriam tenka dirbti biure, kad kad save išlaikytų. Kuomet potencialūs darbdaviai ieško informacijos apie jį, tai greitai aptinka, kad jis yra žinomas dėl savo penio dydžio, ir tokiu būdu atsisako jį pakviesti į darbo pokalbį. Filmuotis pornografiniuose filmuose Falconas nenori, nors jam tai yra dažnai siūloma.

Taigi, visi šie sunkumai priveda mus prie klausimo – ar nenorėtų vaikinai turėti mažesnį penį? Kaip bebūtų keista, visi trys atsako neigiamai. „Aš manau, kad mano gyvenimas tokiu atveju būtų kitoks, tačiau aš noriu būti niekuo kitu kaip tik savimi”, – teigia Falconas. „Kai aš kibinu mergaitę ir nusimaunu kelnes, jos veido išraiška man suteikia milžiniško pasitikėjimo savimi”, – sako Toddas. „Kai aš įsivaizduoju, kiek vaikinų pasaulyje atiduotų viską, kad tik turėtų tokį penį, mano šlovė nusveria visas problemas”, – apibendrina Jordanas.