Taigi, kokios jos?

1. Skraidančios mašinos – pagrindinis filmo „Atgal į ateitį 2“ atributas – kol kas jos dar nepakeitė mūsų įprastų garažuose esančių automobilių, bet jei yra noras nusipirkti panašią transporto priemonę, problemų nėra. Pavyzdžiui, aparatas pavadinimu „Pal-V-One“ ir ant žemės, ir danguje gali pasiekti 180 km/val. greitį

2. Šiandien video-skambučiai galimi tiek iš namų, tiek iš lauko: „Skype“, „Facetime“ ir kitos paslaugų programos tikrai leis jums pasijusti tarsi būtumėte praeities fantastinių filmų herojus.

3. Dronai, vedžiojantys su pavadėliu šunis – jei tai ir ne šiandien, tai artimoje ateityje: kvadrokopterių galimybės auga diena iš dienos, ir jei „Amazon“ jau yra pasiruošęs jų pagalba siųsti siuntinius, tai kodėl gi šie aparatai negalėtų pasirūpinti keturkojais.

4. Holografinė reklama „Nasrai 19“ – tai ne kas kita kaip 3D filmų, kurie šiandien jau yra įprasti, pirmtakas.

5. Sportbačius, kurie patys užsiriša raištelius, „Nike“ žadėjo išleisti į rinką šiemet, ir jei jie nesuskubs, juos aplenks kiti. Jau yra renkamos lėšos analogo paleidimui į rinką.

6. „Smart“ akiniai, kurie leidžia vaikams šeimos vakarienės metu stebėti pagrindinį herojų kaip per televizorių ir bendrauti su draugais, nesmarkiai skiriasi nuo žinomų „Google“ akinių ar nuo virtualios realybės šalmo „Oculus Rift“.

Mums nepavyko rasti šiandienos kasdienybėje striukių su džiovinimo sistema ir automatiniu dydžio pritaikymu, džiovinto maisto, kuris specialiose orkaitėse išauga keliasdešimt kartų, ir, žinoma, pačių laiko mašinų. Tarp kitko, tokia technologija ir filme yra vienetinė.