Aišku viena, kad nustatyti erotinio potencialo požymius imasi ne tik Masačusetso universiteto darbuotojai, bet ir pačios merginos. Vyrų Biblija tituluojamo „Men's Health“ sekso reikalų žinovė Arina Vintovkina pasidomėjo, į kokias vyro elgesio ypatybes moterys labiausiai atkreipia dėmesį ir susieja jas su nežabotomis sekso galimybėmis.

Gurmaniškas požiūris į maistą

Šis punktas, kaip paaiškėjo, yra vienodai svarbus abiems lytims. Ne viename straipsnyje buvo gvildenama tema apie akivaizdžiai nepastebimus moterų seksualumo požymius. Ekspertai choru įtikinėja vaikinus atkreipti dėmesį į keletą dalykų: ar ilgai jų kompanionės dvejoja kažką renkantis iš meniu, ar čepsi besimėgaudama maistu, ar reikalauja deserto – trumpai tariant, ar rodo susidomėjimą maistu.

Jei atvirai, toks elgesys neatrodo labai daug ką atskleidžiantis apie jas. Ko gero, daugelis merginų ir moterų mėgsta patraškinti vištienos sparnelius, tačiau per pasimatymą užsisako salotas iš rukolos lapų su krevetėmis be skrebučių ir pagardų tam, kad savo palydovo akyse atrodytų it gležnutės nimfos, o ne apkūnios babcės, kurios gali net šuoliuojantį arklį sustabdyti vien tam, kad sušlamštų jį su sūriu.

O štai vyrų verdiktas vienareikšmiškas: gurmanas prie stalo – gurmanas ir po antklode. Tokiame kontekste moterys atkreipia dėmesį ir į tai, kaip valgo jų kompanionai: lėtai ir su pasimėgavimu ar sudoroja steiką taip greitai, lyg dalyvautų ėdrūnų konkurse. Taip pat atkreipiamas dėmesys ir į tai, ar jis nori eiti į tą pačią vietą ar yra pasiruošęs surizikuoti ir užsukti į kokį nors kitą naują restoraną. Arba bent jau apsilankyti jūsų pamėgtoje vietelėje ir užsisakyti kažką naujo iš meniu nei įprastai.

Kuklumas

Čia bus kalbama greičiau ne apie drovėjimąsi, o veikiau apie polinkį per daug save iškelti. ,,Vyriškiai dėl nepasitikėjimo savimi be paliovos šlaistosi kur papuola. O nepasitikėjimas savimi vienaip ar kitaip yra susijęs su tuo, kaip laisvai žmogus jaučiasi užsiiminėdamas seksu“, – tokias teisingas pastabas galima išgirsti iš moterų lūpų. Taipogi, kaip paaiškėjo, daugeliui merginų nuolatinės pastangos išaukštinti save kitų akyse – akivaizdžiai parodo egocentrizmo perteklių, kuris prasilenkia su gero meilužio apibūdinimu. ,,Geras“ šiuo atveju – ,,linkęs galvoti ne vien tik apie savo asmeninį pasitenkinimą (orgazmą) lovoje“.

,,Man, pavyzdžiui, svarbu, ar užsiimant seksu mano partneris yra pasirengęs ne tik ,,imti“, bet ir ,,duoti“. Neseniai buvau pasimatyme su vienu. Kad ir kokios merginos būna plepios, jos toli gražu neprilysta šitam, kurio neįmanoma užčiaupti. ,,Aš su draugais ir šen ir ten“, ,,man verslas klostosi taip ir anaip“, ,,aš vakar dariau tą ir aną“, ,,aš užvakar ir vieną ir kitą“, ,,aš visur buvau ir lankiausi“, ,,mane vertina tas ir anas“... Ir štai priėjome iki sekso, kurio metu du kartus iškenčiau nestiprius kūno traukulius, po kurių galiausiai aš atsijungiau ir nuėjau miegoti... Taigi, jis rūpinosi vien tik savo interesais, o į maniškius, neva tai apsimesdamas kvaileliu, nė nepagalvojo“, – štai tokia nesaldžia patirtimi su „Men's Health“ intymių reikalų žinove pasidalino viena jos draugių.

Ambicijos

,,Kuklus, bet tuo pačiu ir velniškai ambicingas vaikinas” – tai, žinoma, retai pasitaikantis reiškinys, kaip ir ,,Forbes“ leidinyje išspausdintas sąrašas asmenų, kurie nė karto nenusižengė įstatymams arba roko grupė, kurių nariai miega vien tik su savo žmonomis. Bet mano pareiga šiuo atveju atkreipti jūsų, vaikinai, dėmesį į tai, kad su ,,liurbiais“, ,,neišmanėliais“ ir ,,mamyčių sūneliais“, kurie būdami 40 metų vis dar gyvena ant tėvų sprando, merginos nesutinka ne tik užsiimti seksu, bet dažnai ir būti jų meilužėmis. Būna išimčių, kai klystama, tačiau toks jau tas merginų verdiktas. Nesusiklostė gyvenime (netgi nėra jokių prošvaisčių, kad susiklostys) – reiškia nesusiklostė ir lovoje.

Viena mano draugė įsitikinusi: ,,Jeigu vaikinas turi potraukį mokslams ir trykšta noru augti ir tobulėti – tai pasireiškia visame kame. Pradedant tuo, kaip jis žengia karjeros laiptais ir baigiant – kaip jis tenkina moterį: senu-įprastu būdu, ar nuolat ieško naujų pozų ir glamonėjimosi būdų, kad sukeltų savo partnerei orgazmą“.

Dosnumas ir kilnumas

Merginų bandymai nustatyti tavo seksualinį potencialą pagal tai, kokią arbatpinigių sumą palieki padavėjui – iš pradžių man pasirodė, kaip eilinis subtilus būdas patenkinti moterišką smalsumą ar net savanaudiškumą, bet kažko tame tikrai yra. Geraširdiškumas ir kilnūs poelgiai gali būti išreiškiami ne vien tik daugiaženkle pinigų suma, bet ir tuo, kiek vyras be savanaudiškų paskatų nori padėti.

Paimti iš prieglaudos šunį. Pervesti močiutę per gatvę. Padaryti moteriai nepaprastą kunilingą ir kilniai atsisakyti mineto vien tam, kad partnerė galėtų ramiai pagulėti ir pasimėgauti pojūčiais. Visa tai, pasak tos pačios mano lyties seserų, yra glaudžiai susiję ir aš linkusi su jomis sutikti.

Tavo požiūris į automobilį

Ar 3 metai ar 33-eji – automobilis išlieka labiausiai mylimas vaikinų žaisliukas. Ir, kaip paaiškėjo, daugeliui merginų tavo santykiai su automobiliais – kaip lakmuso popierėlis parodo, kokie santykiai jų laukia su tavimi.

,,Aš visada stebiu, kaip vaikinas vairuoja automobilį. Jeigu blogai, tai ir meilužis jis niekam tikęs. Baisu, jeigu jis nesugeba suvaldyti mašinos – kam tada jam moteris, turinti kur kas daugiau valdymo svirčių?“, – sako viena iš mano pažįstamų, kuri, tarp kitko, yra automobilių ekspertė didelėje kompanijoje.

Priežastis slypi visai ne automobilio markėje, o greičiau technikos išmanyme ir valdyme. Svarbios visos detalės: ir sėdėjimas už vairo, ir elgesys kelyje, ir gebėjimas valdyti automobilį. Štai, jeigu jis už vairo sėdi nerūpestingai atsilošęs (nugara vos ne kaip ant gulto žemai nuleista) ir vairą laiko viena ranka – tuomet iškart ,,ne“. Į krosnį tokius! Į klausimą, kokiam vaikino vairavimo stiliui, mano draugė pasakytų ,,taip“, išgirstume tokį atsakymą: ,,Jis viską kontroliuoja. Tu važiuoji su juo ir supranti, kad gali be baimės užmigti keleivio sėdynėje, nes tu juo pasitiki“.