Viso pasaulio žiniaskaidą apskriejusios 48 metų aktoriaus, savo laiku tapusio tikru vyriškumo simboliu, nuotraukos sukėlė didelį triukšmą – jose užfiksuotas balkone besisukiojantis pusnuogis aktorius menkai primena raumeningą herojų, galinti vienu rankos pirštu sutvarkyti jam kelią išdrįsusi užtverti niekšelį, o ypač į akis krenta masyvus alaus pilvukas.

Įdomiausia, jog savo socialinio tinklo paskyroje, kurią seka per dešimt milijonų gerbėjų, aktorius prieš šešias savaites pasidalino nuotrauka, kurioje puikiai matyti jo išlavintas pilvo presas. Tiesa, Vinas Dieselis nepaminėjo, kada ši nuotrauka daryta – gal 2001-aisiais, kuomet viso pasaulio dailiosios lyties atstovės negalėjo atsižiūrėti į savo kelią per kino teatrus pradėjusios epopėjos „Greiti ir įsiutę“ herojų Dominicą Toretto, kurį ir įkūnijo Vinas Dieselis. Tiesa, tuomet aktoriui buvo tik 34-eri...

Vinas Dieselis (Markas Sinclairas). Instagram.com nuotr.

Lieka tikėtis, kad alaus pilvukas atsirado tik todėl, kad to reikalauja naujas personažas: Holivude įprasta mesti ir auginti kilogramus priklausomai nuo kuriamo vaidmens.